Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Billet Antal Pris
BLUESNIGHT RANDERS præsenterer POPA CHUBBY (USA)
Spar 20 kr. pr. billet ved at købe online nu.
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Til info:
Du vælger selv om du printer billetter ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Fredag 9. februar kl. 20.00 (dørene åbnes kl. 19)
Forsalgspris: 180,00 (inklusive gebyr)
Ved døren: 200,00
Husk medlemsfordele ved indgangen

Læs mere om POPA CHUBBY

POPA CHUBBY hører på mange måder til de allerstørste. Han er uden al tvivl en af de mest arbejdsomme bluesmusikere med ikke færre end 27 album-udgivelser siden vinyl-debut’en i 1992. Det meste af musikken skriver han selv, men det står klart, at Jimi Hendrix er POPA CHUBBY’s største inspiration, og det tredobbelte album ”Electric Chubbyland” fra 2006 indeholder udelukkende Chubby’s udgaver af Jimi Hendrix-sange. Alt det, selv om Popa Chubby kun var 10 år, da Jimi Hendrix døde, og at amerikaneren fra The Bronx, New York, først krydsede klinger med musikken som 13-årig – og som trommeslager.

Inspiration til at spille på guitar fik Popa Cubby faktisk ved at lytte til The Rolling Stones, og så gik han i gang med at grave i 60’ernes LP-reoler efter Cream, Hendrix og meget andet, som har fulgt ham lige siden. I 1992 fik han Årets Pris som ny kunstner i en national talentsøgning på amerikanske radiostationer, og det blev åbningen til en karriere, hvor Chubby op gennem 90’erne spillede med en 200 club-jobs om året, og hvor det – som nævnt – blev til det ene album efter det andet, fordi Chubby både som live-musiker og sangskriver var energisk og aktiv som kun ganske få andre.

Energien er holdt ved lige. I 2017 udsendte POPA CHUBBY sit seneste og højt roste album ”Two Dogs”, og selv om han holder jul og nytår som de fleste andre, så har han sit første 2018-job allerede den 5. januar og tager en tour i USA for at varme op til arbejdet i Danmark og Europa.

Musikken er – som den har været det de seneste 20 år – guitarbaseret bluesrock og rock. Elektrisk bluesrock som skifter mellem power og følsomhed, og hvor han altid kan ane Hendrix-inspirationen, selv om Chubby’s kompositioner bringer publikum vidt omkring i forskellige oplevelsescenarier.

Billetinformation
Periode

9. februar 2018


UnderVærket

Stemannsgade 9C, 8900 Randers


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her