Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Klar til Påskens største Party i Nakskov Idrætscenter.  

Der er lagt op til det helt store Påske Party i Nakskov Idrætscenter, påskelørdag den 8. april 2023, med 7 timers non-stop musik leveret Svenstrup & Vendelboe,  Zipp & Zindy fra Cut´n Move og Discoteque ”Get The Music”  

Der er lagt op til et brag af et Påske Party når der Påskelørdag den 8. april 2023, bydes på ikke mindre end 7 timers non-stop musik i Nakskov Idrætscenter fra kl. 21:00 til kl. 04:00. 

Der er i år skruet gevaldigt op for den musikalske volume, hvor Discoteque ”Get The Music” leverer musikken fra de to DJ´s Søren og Atli, og de suppleres i løbet af det store Påske Party af to særdeles prominente navne, som leverer to live koncerter natten mellem påskelørdag og påskesøndag.

Aftenens første live koncert bliver kl. 23:30 leveret af den populære danske producer- og DJ duo inden for ”house” genren, Svenstrup & Vendelboe, som består af Kasper Svenstrup og Thomas Vendelboe.

De brød i 2008 igennem med deres remix af Medinas ”kun for mig” inden i de 2010 udgav deres debutsingle ”I nat” med Karen, som blev et stort hit, der efterfølgende er blevet fulgt op med hittene ”Dybt vand” og ”Glemmer dig aldrig” med Nadia Malm som sangerinde.

Netop Nadia Malm er også med på scenen ved det store Påske Party, når Svenstrup og Vendelboe giver en time lang koncert  krydret med egne sange, og remixes af andre store hits.

Godt en time efter bliver de afløst af endnu et af de store danske navne inden for dance genren, når Zindy og MC Zipp fra Cut´n Move går på scenen kl. 01:30.

Cut´t move blev dannet i slutningen af 80´erne, og gruppens første single ”Get serious” (take no crap) blev et kæmpe hit i det meste af Europa, der blev fulgt op med ”Give It Up”, der også blev et stort hit ligeledes i Europa samt i Australien.

Siden er det blevet til andre hits som ”Peace, Love & Harmony” og ”I´m alive”. Disse numre kan der også danses og lyttes til  når Zindy og MC Zipp fra Cut´n Move går på scenen ved det store Påske Party i Nakskov Idrætscenter.

Bemærk
Husk at medbringe dit barns ID da det skal fremvises ved indgangen og at det er et 18+ event.

Følgende må ikke medbringes på koncertpladsen:
- Mad- og drikkevarer
- Våben
- Stoffer

Dørene åbnes kl. 21:00, og hvor der fra kl. 21:00-22:00 er ”Happy Hour” i baren. Det store Påske Party brager igennem ind til kl. 0400, hvor den store påskefest slutter.

Nakskov Idrætscenter
A.E. Hansensevej 1, 4900 Nakskov