Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

OKTOBERFEST
Så er det tid til årets Oktoberfest, så er du til øl i literkrus, tyske schlagere, mænd i lederhosen og kvinder i farverige dirdnl'er, så skal du da helt sikkert med til vores traditionsrige Oktoberfest.

Oktoberfesten afholdes Lørdag 1. oktober 2022 kl. 18:00 – 01:00 i Landbyhuset i Gyrstinge, Gyrstinge Bygade 36, 4100 Ringsted

Underholdning
Tyroler bandet - Spaß Musikanten hygger om os med tyske schlagere, og sing a long songs, som alle kan synge med på, for at sætte den helt rigtige Oktoberfest stemning.

Udover Tyrolermusikken, så kommer bandet Hits Deluxe og fyrer godt op under dansegulvet med masser af velkendte hits mens DJ'en sørger for at vi alle kommer sikkert ind i den musikalske havn  - Når Hits Deluxe går på scenen bliver det med et kækt smil, fantastisk musikalitet, som giver alle lyst til at hoppe ud på dansegulvet med 110 i timen. De får alle med og sparker festen i gang og kommer helt ud over scenekanten og ind i hjerterne.

DJ'en vil i løbet af aftenen sørge for der ikke mangler musikalske indspark.

Menu
Buffet: Mini schnitzler, spareribs, bratwürst, kyllingbryst, div. kartofler, salater, sauce og brød.
Efterfulgt af diverse kager samt kaffe og te.

 

 

 

 

Dato / Sted: Lørdag 1. oktober 2022 kl. 18:00 – 01:00 i Landbyhuset i Gyrstinge, Gyrstinge Bygade 36, 4100 Ringsted

Dørene åbner fra kl. 17:15 for dem der har købt billet med buffet.

Hver opmærksom på hvis du har købt billet UDEN buffet, så kan du først komme ind kl. 21:00

Alle gæster placeres ved langborde - Baren er åbent for salg af øl, cocktail, shots og andre drikkevarer.

Bordplan
Hvis I er flere personer, der har købt billetter individuelt, men som gerne vil sidde i samlet selskab, skal I gøre følgende:
Send en email til fest@gyrstingeif.dk med jeres billetnumre, antal personer og skriv samtidig hvilket navn I vil identificeres med. I vil efterfølgende modtage en mail med nærmere information.

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser. Ret til ændringer forbeholdes.

Landsbyhuset
Gyrstinge Bygade 36, 4100 Ringsted