Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Nytårskoncert 2019
Vi, Arena Midt & Kjellerup Event, har netop lavet kontrakt på Nytårskoncerten i 2019.
Nytårskoncerten holdes d. 11/1 kl. 19,30 i Arena Midt.

Vi gentager succesen med Promenadeorkesteret Lauseniana, populært kaldet ”Slyngelorkesteret, under ledelse af Kapelmester Jørgen Fuglebæk, konferencier Jørgen Rahbæk Jespersen.
Orkesteret der er fra Herning, har igennem mange år givet Nytårskoncerter, i Herning, Vejle, Sønderborg, Flensborg med op til 2000 tilskuere.
I 2019 bliver det en kvindelig solist, nemlig sopranen Cassandra Lemoine https://www.cassandralemoinesoprano.com/

Lauseniana`s repetoire er vidtspændende, men det er altid den glade, livsbekræftende musik der spilles.
Første afdeling er det klassiske repertoire, med de stykker musik der skal med til en Nytårskoncert, bla kan nævnes; Franz von Suppè: Ouverture til operetten ”Den Skønne Galathea” og Johann Strauss: Frülingsstimmen. Efter pausen bla: Leroy Andersons ”Sleigh Ride”, og ikke mindst Francesco Sartori`s ”Time to say Goodbye” som de fleste kender med Sarah Brighman men også som duet med Andrea Bocelli, et fantastisk stykke musik.

Det bliver igen en fantastisk aften, og i år kan vi tilbyde nummererede pladser.

Det er ikke uden stolthed at vi har evnet af få stort og dyrt arrangement til Kjellerup igen, vi håber derfor at byens borgere vil slutte op om arrangementet.
Billetprisen på 295,00 er særdeles attraktiv for en Nytårskoncert på så højt et musikalsk niveau.
Til dem der ønsker det, tilbyder vi en lækker Nytårs tapas til 165,00 kr. Det er muligt at bestille bord til spisningen.

17.30 dørene åbnes til Tapas
18.00 Tapas
19.00 Dørene åbnes til koncerten
19.30 Koncert

Arena Midt
Hasselvej 15, 8620 Kjellerup