quit

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:

Dato og tidspunkt: Fredag den 29. september 2017 – klokken 20.00
Dørene åbner: kl. 19:00
Ca. varighed af arrangementet: 2½ timer
Bemærk venligst: Ståpladser
Billettyper: Standard billet: 125,- kr. + gebyr.
Standard billet inklusive Garderobe: 135,- kr. + gebyr.

Garderobe: Af hensyn til sikkerhed og indeklima har Paletten obligatorisk garderobe. Store tasker skal ligeledes afleveres i Garderoben.

Garderobe kan købes sammen med forsalgsbilletten til 10 kroner. ”På døren” er prisen 20 kroner.

Handicapledsager: Ved køb af almindelig billet/studiebillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicaporganisationers Brugerservice kan handicappede få en gratis ledsager med til Palettens koncerter.

Læs mere om Nive & The Deer Children (GR)

Glæd dig til en aften med Grønlandsk Indie Folk.

Nive Nielsen (Grønland) udgav i 2012 sit debutalbum ”Nive Sings!”. Albummet er produceret af engelske John Parish, som er kendt fra sit mangeårige samarbejde med PJ Harvey. Samme år modtog Nive Nielsen også Kronprinsparrets Stjernedryspris.

I sin motiveringstale sagde H.K.H. Kronprinsen: "Nive Nielsen er en ung fremadstormende grønlandsk sangerinde/sangskriver, som med stor selvfølgelighed har turneret de sidste par år i udlandet, især i USA og Canada. Nive Nielsen blander sin etniske baggrund og stolthed med en nutidig verdenslyd. Som den moderne grønlænder hun er, ser hun hele verden som sin scene. Om hun turnerer i det nordgrønlandske i et rigt samarbejde med lokale musikere og deres tradition, eller står på den mest hippe scene i Los Angeles, gør ingen forskel. Nive Nielsen repræsenterer et rigtig godt bud på en ny grønlandsk identitet: Styrke og åbenhed. Vi håber, at stjernedrysprisen vil inspirere Nive Nielsen til nye musikalske landevindinger. Tillykke!" Den 1. februar 2016 udkom Nives 2. album ”Feet first”. Albummet er optaget i perioden fra 2012 til 2015 i Grønland, Belgien, England og i fem forskellige starter i USA! Nive Nielsen fortæller, at hun følte, det var af meget stor betydning for hende at rejse for at lave ”Feet first”. ”Jeg følte, at hvis jeg konstant ændrede mine omgivelser og ikke blev hængende ét sted, så blev jeg også konstant udfordret til at forandre min opfattelse af tingene og ikke blive hængende ved bare én idé. Jeg ønskede bare, at disse sange skulle vokse sammen med mig på mine rejser”, fortæller Nive, om musikken der har udviklet sig siden debuten, til sin helt egen udgave af grønlandsk Indie Americana Folk.

Nive turnerer både i Europa og USA med sit band The Deer Children og med udgivelsen af hendes 2. CD satses der på at det danske publikum skal lære Nive og hendes band at kende. Instrumenteringen på live koncerterne er ukulele-guitar, sav, trommer, keys, bas, akustisk guitar, horn samt eventuelt cello, melodika og klokkespil - eller "glockenspil", som Nive kalder det! En fantastisk og anderledes live oplevelse.

Historien og biografien om den grønlandske folk-pop-sanger Nive Nielsen overgår fiktion. Selv et hold af de bedste børnebogsforfattere i verden ville ikke kunne forfatte hendes historie, som også indebærer en rolle i Hollywood filmen ”The New World” overfor Colin Farrell. Hun er Inuit – eller Inuk – indfødt grønlænder, og der er dagslys døgnet rundt hele sommeren, hvor hun bor. Og så den der med, at første gang Nive optrådte i Danmark, var det på nationalt TV og foran den danske dronning!

Et par yderligere facts: Nive Nielsen vandt en IMA Independent Music Award i USA i 2012 og blev nomineret til en Scandinavian Grammy, arbejdede sammen med Tchad Blake, Howe Gelb & John Parish and Friends fra indiebands som The Black Keys og Wolf Parade. Ja, den er god nok!

Hvad der overrasker endnu mere er, at hendes forunderlige baggrund matcher så godt med hendes storytelling evner. Nogle gange blot antydet af hendes varme, rørende stemme. Undertiden kommer sangen ud som en retro ottendedelsnode, undertiden som en blød, barnagtig mumlen.

Sne-sange? Inuit Indie? Tjek selv ud på Nive & The Deer Children!

Glæd dig…

Billetinformation
Periode

29. september 2017 kl. 20.00


Paletten

Vesterbrogade 10, 8800 Viborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her