quit

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:

Dato og tidspunkt: torsdag den 27. april 2017 – klokken 20:00
Dørene åbner: kl. 19:00
Ca. varighed af arrangementet: 2½ timer
Bemærk venligst: Ståpladser
Billettyper: Standard billet: 120,- kr. + gebyr.

Læs mere om Nikki Hill (US)

Gør dig klar til et energibundt, som du ikke har set magen til siden Little Richard, Chuck Berry og James Brown i deres velmarksdage!

Nikki Hill må være faldet i gryden med energi drik som lille... Hendes karriere er i fuld fart, og hun omtales stadig oftere som “The New Queen of Rock ‘n’ Roll!”. Som en tornado besejrer hun koncertsale på rad og række. Hun og backing bandet præsenterer et orgie af blues, soul og rock ‘n’ roll, som træffer publikum som et lynnedslag. Musikken kan bedst beskrives som The Staples Singers møder AC/DC.

En artist med en attitude som Nikki Hill er ikke set siden Etta James.

Nikki Hill er født i North Carolina og bor i dag i New Orleans. Hun begyndte sin karrierer som kirkesanger, men er i dag gennemsyret af såvel R'n'B som Garage Rock. En souldrevet Etta James med en snert af The Cramps-guitaristen Poison Ivy's aura. Hendes unikke stemme har både rockens råhed, soulmusikkens intensitet og bluesmusikkens kraft og ærlighed.

Kender du hende ikke allerede, så bered dig på et piskesmæld og en øjenåbner af en koncert, som du sent vil glemme. Nikki Hill’s debut-EP "Here's Nikki Hill" fra 2013 trak et spor af tabte kæber og undergrunds-buzz omkring hende frem mod opfølgeren "Heavy Hearts, Hard Fists", der udkomme i 2015.

Snyd ikke dig selv for et brag af en koncert, som tilfører den amerikanske roots-musik et frisk pust uden at give køb på autenticiteten.

Glæd dig…

Billetinformation
Periode

torsdag d. 27. april 2017


Paletten

Vesterbrogade 10, 8800 Viborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her