Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

JIVE præsenterer Nezelhorns, en moderne jazz kvintet, der spiller originale kompositioner af basunisten Petter Hängsel og tenorsaxofonisten Nana Pi. Der er tre blæseinstrumenter i front og så bas/trommer i rytmegruppen.
Musikalsk frihed er et nøgleord. Her kan alt ske, og meget sker. Hver komposition bevæger sig søgende fremad og lander aldrig helt, hvor den startede. Soloerne er af allerhøjeste klasse. Der er melodier og rytme, man kan forholde sig til som lytter. Man er aldrig efterladt alene i lyd-junglen. 
Som det fremgår af line-up’en så er det et orkester med både danske, svenske og norske musikere. Det er et resultat af det tætte jazzmusikalske samarbejde, der foregår i Øresunds-regionen.
Nana Pi er en drivende kraft i impro-jazz miljøet i Nordeuropa og tilbringer meget tid i Berlin og København. Nana Pi er, ud over at være en fyrig saxofonist, også en iværksætter og drivende kraft i de årlige og altid fyldte Impro-Camps, der afholdes for unge hvert år i Fredericia.

Line-up:
Nana Pi (DK) – tenorsaxofon, Petter Hängsel (S)– trombone, Erik Kimestad (N) – trompet, Johannes Vaht (S) – double bas, Kristoffer Rostedt (S) – trommer

 

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle