Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

SJOVE NATUR-MISSIONER FOR BØRN I SCT. HANS HAVE

Marie fra virksomheden TinyChange inviterer børn og deres voksne i Sct. Hans Have i Roskilde til en hyggelig formiddag fyldt med naturmagi, fordybelse, leg og gode, nærværende stunder. Sct. Hans Have holder åbent i både café og gartneri.

Børnene får udleveret deres helt egen missionsbog og missionskort og inviteres til at lave deres egen missionsmaske.

Derefter tager børn og deres voksne på mikro-eventyr i den smukke og frodige natur omkring Sct. Hans Have og løser missionerne i missionsbogen. 

Børnene skal blandt andet finde farver og mønstre, løse gåder og knække koder og gøre det lidt ekstra rart og vildt for Sct. Hans Haves pindsvin, bier, mariehøns og sommerfugle. Mens børnene leger, lærer de om alle de fantastiske dyr og insekter, der findes i den danske natur, og hvordan vi passer godt på dem.

Anbefalet alder: 4-9 år.

 

Køb kun billetter til det antal børn, som skal deltage i aktiviteten. Voksne er gratis.

OM TINYCHANGE

TinyChange er en lokal virksomhed, som laver lege-kits og oplevelser til børn med masser af naturmagi, fordybelse og læring. TinyChange's mission er at klæde børn godt på til en bæredygtig fremtid.

Sct. Hans Have
Bistrup Allé 36, 4000 Roskilde