Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Music for Betty tour

En ny stemme er født i dansk jazz, og hvilken stemme og hvilket talent!
Nana Rashid er unik. Sammen med sit band vil hun føre dig ind i sange, hvis dybder vil opsluge dig. Musikken er ofte i langsomt tempo, så alle detaljer i sang og klang kommer frem. Det er absolut lytte-musik, hvis du tager imod Nana Rashids invitation. Det er smuk musik, også når temaerne er alvorlige. Der kommer elementer fra fx gospel og soul ind nogle steder, alt fremført med stort mesterskab af dette unge, debuterende orkester, som vi glæder os til at præsentere i JIVE.
Med sine sange fortæller Nana Rashid om at høre til, om at være adskilt, om den smerte og den glæde, som livet giver til kvinder, til undertrykte, til os alle.
Bandet bag Nana Rashid spiller ganske enkelt fremragende. Alt går op i en højere enhed. Oplev et band med stort teknisk overskud, som bare passer perfekt til Nana Rashid.

Line up:
Nana Rashid - vokal
Benjamin Nørholm Jacobsen - klaver
Martin Brunbjerg Rasmussen – bas
Lasse Jacobsen – trommer

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle