Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

NORD JULEMARKED PÅ SKOVRIDERKROEN

Kom til Gentoftes største julemarked 1. 2. og 3. december 2023.

Magasinet NORD gentager sidste års store succes med endnu et julemarked for hele Gentofte i og uden for den kendte Skovriderkroen med over 100 udstillere med shopping til julegaver.

En magisk og fortryllende jul
Velkommen til et usædvanligt julemarked pyntet op med en ’himmel af julelys’, kæmpestore julekugler, juletræer, der lyser op i smukke farver, små nisser i halmballer og dejlig julemusik. Stemningen bliver endnu bedre med julemand, Luciaoptog, sjove ballonklovne, masser af børneaktiviteter, bjælkehytter og flerhundrede af julens lysende figurer fra Sirius på hele pladen. Hos de mange boder og stande, kan du købe alt, hvad hjertet begærer, mens duften af hjemmelavet gløgg og æbleskiver breder sig.   

Masser af juleshopping
Køb julegaverne hos de mange stande. Bl.a. skønhedsprodukter- og behandlinger, design, kunst, tøj og interiør venter jer. Der vil være masser af stande udenfor, men også indenfor i Skovriderkroen, hvor der vil være et helt område med spændende udstillere fra kunst-, designverdenen, skulpturer, keramik, glas og møbeldesign, samt tøj og smykker. Når I trænger til et pusterum, så nyd udsigten til verdens bedste park- og havudsigt på den store terrasse med gløgg og æbleskiver.

Foodcornerområde
Julemarkedets absolutte hjerte er ”Foodcorner”. Borde og bænke under åben himmel omgivet af lækre mad- og drinksboder med flæskestegssandwichs, udsøgte vine, kvalitetsøl, luksuskaffe, pandekager, pølser og selvfølgelig gløgg og æbleskiver. I Foodcorner pynter vi også flot op med en rigtig ’vinterhimmel’ dekoreret med julelys til tonerne af hyggelig julemusik. 

Jul er børnenes fest
Til de mindste (og deres familier) har vi gjort ekstra ud af det med ponyridning, mini-togbane, og når I trænger til fordybelse og afslapning, så gå ind i det kæmpestore ”Krea-Børnetelt”, hvor de små med deres forældre og bedsteforældre kan tegne, male og klistre i børneteltets skønne hyggekroge.

Ja, det kommer ikke til at gå stille for sig, når NORD skyder sine jule- og sommermarkeder af for hele Gentofte Kommune, Nordhavn, Østerbro og Lyngby i samarbejde med bl.a. Sirius og Skovriderkroen.

Køb billetter allerede nu.

Læs mere på www.nordjulemarked.dk

Hunde, parkering og adgang

Alle søde hunde er velkomne i snor. Julemarkedet er indrettet handicapvenligt med gode stier til kørestol. Tag toget til Charlottenlund Station det er 5 min fra Skovriderkroen og bus 179 og 23 går næsten lige til døren.

Hunde er velkomne i snor
Gratis Parkering
Bus til døren
5 min gang fra Charlottenlund station
Handicap Toiletter
Handicap ledsagere får gratis adgang (ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort)

Barn fra 0 år til 12 år GRATIS

Voksen fra 13 år + til 75 kr.

Pensionist 45 kr.

Se mere på: www.nordjulemarked.dk

Kontakt på telefon 39 90 80 70 eller mail messe@nord-magasinet.dk

Skovriderkroen
Strandvejen 235, 2920 Charlottenlund