Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Kanon Produktion præsenter: No more jack - mod nye tider
Tag med på et musikalsk strejftog op gennem 60'erne og ind i 70'erne!

Hvis du ønsker at få Tapas Menu inden koncerten, kan du ringe til Kalundborghallernes restaurant og tilkøbe det. Nummeret til Kalundborghallernes restaurant er: 59 51 23 75

Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Arrangementet foregår i Kultur- og Idrætshallerne, Kalundborg
Hal 1 - Indgang D (Indgang fra Torvet)
Dørene åbner kl.: 19:00, eventet starter kl.: 20:00

Handicappet Er du kørestolsbruger bedes du kontakte Kanon Produktion inden køb af billetter.
Ledsager til handicappet skal også købe billet.

Kontakt Kanon Produktion ved at trykke her.

NO MORE JACKS - mod nye tider:

Efter ti år i selskab med Four Jacks’ vidunderlige musik er det tid til forandring for de fire musikalske venner Rossen, Lohmann, Asholt og Heick, og publikum kan glæde sig til et brag af et show, som markerer ti års samarbejde på scenen, – ti års musikalsk venskab.

Four Jacks stoppede samarbejdet i 1964 og overlod scenen til andre kunstnere, som skabte nye fantastiske ørehængere, hvoraf mange er blevet evergreens.

Vi har brugt meget lang tid på at udvælge de helt rigtige sange til vores nye show. Det har bragt både sved og tårer – men mest glæde og latter, og vi kan snart ikke vente længere på at vise jer, hvad vi har gået og forberedt i så lang tid.

Vi har taget mange store hits under kærlig behandling og i selskab med kapelmester Peder Kragerups velklingende firestemmige arrangementer kommer vi til at fyre den af. Som altid, serveres musikken indpakket i charme, humor og kærlige drillerier, og med et fantastisk orkester bag kvartetten.

I det nye show vil vi også gerne give vores dejlige publikum en masse muligheder for at synge med, og i videoen lige under, kan du høre Asholt forklare, hvad publikum kan forvente sig, når vi lander i en by nær dig.
Det store ønske er, at publikum får en fantastisk aften, og måske også har fået en tur ned af mindernes allé, som forhåbenligt bringer smilet frem. Vi kommer igen vidt omkring i det dejlige danske land, og derfor bør der være en chance for, at vi også rammer en by nær dig.

Vi er denne gang gået lidt anderledes til værks, og det håber vi, at I tager godt imod. Det bliver et helt nyt show med helt nye sange, men hvem kan forklare, hvad der er anderledes bedre end Keld Heick:

Har man oplevet Rossen, Lohmann, Heick og Asholt i deres sprudlende hyldest til Four Jacks, så kan man denne gang glæde sig til at synge og gynge med på numre som “To mennesker på en strand”, “Susanne, Birgitte og Hanne”, “Tag med ud å fisk” og mange, mange andre ørehængere fra 60’ernes og 70’ernes ind – og udland. Aftenen i Kalundborghallerne bliver i den store udgave med Peter Kragerups 7 mands orkester, så i alt 11 mand på scenen.

Hvis du ønsker at få Tapas Menu inden koncerten kan du ringe til Kalundborghallernes restaurant og tilkøbe det. Nummeret er 59515011

Billetinformation
Periode

21. maj 2019


Kultur- og Idrætshallerne Kalundborg

J. Hagemann-Petersens Alle 11, 4400 Kalundborg


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her