Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

NENA Live 2022 i Broager Hallen 29. oktober 2022.

Tyske NENA kommer på ét af sine sjældne besøg til Danmark og Broager Kultur er stolte af at præsentere det tyske pop-ikon og stemmen bag den uopslidelige 80er klassiker ”99 Luftballons”.

Køber du billet nu, får du den til 425,- kroner. Fra 1. juli stiger billetprisen til 475,- kroner.

NENA er stadig i topform og da hun kunne fejre sit 40-års jubilæum med turneen “Nichts Versäumt – Tour 2018”, kiggede mere end 250.000 fans forbi de 45 byer i Tyskland, Østrig, Schweitz, Luxembourg og Holland. 

I 1980’erne var hun en del af ”Neue Deutsche Welle”, og blev ét af de få tyske navne, der gennem tiderne har markeret sig på hitlister i hele verden. Efter 1987 gik hun solo, og har opbygget en voldsom popularitet, især i hjemlandet.

Hits som ”99 Luftballons”, ”Nur geträumt”, ”Leuchtturm”, ”Irgendwie, irgendwo, Irgendwann”, ”Lass mich dein Pirat sein”, ”Ich bleib im Bett” og ”In meinem Leben” er med garanti på programmet den 29. oktober.

Verdenshittet 99 Luftballons er den dag i dag den mest solgte tysksprogede single nogensinde og kendes af folk i alle lande.

Dørene åbnes kl 18.00.

Sted; Broager Hallen, Skolevej 5. Indgang både fra Skolevej og Vestergade.

Betaling om aftenen kun kontanter og mobilpay
Løbende information: se Broager Kultur facebook..klikher

Broager Hallen
Skolevej 5, 6310 Broager