Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

På denne workshop lærer vi den nye enkle, sjove og stærkt vanedannende teknik Multipatent, som Bettina har arbejdet intensivt med de seneste år. Når vi har lært teknikken, tager vi udgangspunkt i en af Bettinas opskrifter, og kommer vi godt i gang med et tørklædemønster og får tips til farvevalg, pæne kanter mm.

Der bliver rig mulighed for at se og mærke de mange forskellige tørklæder, sjaler, huer og trøjer, som Bettina har strikket i mange forskellige garner.

Medbring strikkepinde nr.  3 1/2 og (reste)garn i en mørk og lys farve med rimelig stor kontrast.

Som deltager får du også en strikkeopskrift med som er inkluderet i prisen.

Bettina er strikkedesigner og om sig selv skriver hun følgende: 

For tiden arbejder jeg mest i tørklæder og sjaler, som jeg strikker i spændende teknikker som MULTIPATENT og VÆVESTRIK, hvor man kun strikker med en farve/tråd af gangen. Teknikkerne giver et avanceret og flot mønstret udtryk – men det er samtidig enkelt og sjovt at strikke. Jeg holder også meget af MØNSTERSTRIK, og du vil kunne finde huer, pulsvarmere, trøjer mm. i denne teknik. Generelt er jeg vild med garn, farver og i det hele taget med at strikke – måske har du det også sådan? 

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet

Stue 1 på Kiers Gaard
Søndergade 12, 6280 Højer