Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Mosten Rock’n Race d. 2 - 5 september2021 Mosten MC byder alle velkommen til en uforglemmelig forlænget weekend, med masser af dragracing, med såvel fede biler, som Extreme motorcykler. Top Fuel dragster, Super Twin , Top Gas og mange mange flere, vil fyre den af på den velpræparerede bane i Mosten MC. Der vil blive kørt test an tune både fredag og lørdag fra kl. 9.00 til 18.00. Se det fra tribunerne imens du nyder en kold Thor.

Herud over byder vi på musikalsk underholdning med bl.a. Back in Black, Humble men, mf. Se www.Mosten-MC.DK. Indian og Caps Harley Davidson vil være på pletten og fremvise alt det ypperste inden for deres mc mærker. Der vil være mulighed for køb af fastfood, bl.a. en monster lækker Mosten Burger som vi kender den. Du kan blive sprit testet, inden du igen begiver dig ud på de danske landeveje, efter en forhåbentlig begivenhedsrig weekend. Selvfølgelig er der som altid i Mosten, masser af camping muligheder i såvel skovbrynet, som de åbne vidder langs dragbanen. Toiletter og bad, øl og mad er der nok af. Humøret og det gode vejr bidrager i med.

Hvis det hele går op i en højere enhed, er der næsten garanti for en fantastisk weekend, som starter torsdag middag og slutter søndag middag. Velmødt og husk, vi har stadig en Corona der puster os alle i nakken, vaccine eller ej. Vis hensyn, og tag dine forholdsregler. Mosten MC følger myndighedernes anbefalinger til Mosten Rock’n Race 2021.

Dato: 2. - 5. september 2021

Bemærk venligst:
- Morgenmads billetten ombyttes i indgangen ved ankomst, sammen med entré billetten, til et armbånd og morgenmads kupon(er).
- Handicap ledsagere får gratis adgang, ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.
- Der skal vise Corona pas ved indgangen, efter gældende regler.

Mosten MC
bode Engvej 15, 8950 Ørsted