Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

* KØB BILLET NU – OG SPAR 110 KR I FORSALG *

Er DU klar til topklasse dragracing på Danmarks eneste total-præparerede bane? Så skal du til Mosten Raceday 2022 d. 1-4. september, ved vores bane placeret midt i engene nær Randers Fjord!

Duften af nitrometan og brændt gummi vil sprede sig, mens vi sørger for at øllet vil flyde fra de friske fadøls haner. Der vil være kanon camping i skovbunden, musikken vil hver aften spille op på den store festplads, hvor der samtidig er mulighed for at forsyne sig med lækre retter for at forberede sig til den vanvittigt fede biker stemning, du kun finder hos Mosten MC.

Til torsdagens program til Raceday kan vi, i samarbejde med Elrodage, præsenterer Peter og de andre kopier.

Har du kun mulighed for at komme om torsdagen, kan du sikre dig billet til en unik oplevelse for kun kr. 100,-
Er du så heldig at kunne deltage hele weekenden, er prisen i forsalg kun kr. 490,- og så får du og selvfølgelig torsdag med i prisen.

Kom og vær med til at skabe Danmarks fedeste træf med ræs, musik, camping og fed stemning – køb billetter på billetsalg.dk

HUSK at der i forsalg frem til d. 22/08 vil være op til 100 kroner at spare på partout-armbåndet som giver adgang til alle weekendens festligheder!

 

Vi henviser til yderligere information på hjemmesiden.

Bemærk: Morgenmadsbilletter købes på pladsen.

Bemærk: Billetten til 100 kr (torsdag billetten) til  er kun gyldig til entré torsdag.

Mosten Raceday
Bode Engvej 15, 8950 Ørsted