Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Billet Antal Pris
B`Sharp præsenterer på Rampelys i Silkeborg
Mississippi Heat US
Eneste koncert i Danmark!
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Til info:
Du vælger selv om du printer billetter ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Dørpris 200 kr. - du sparer 25 kr. pr. billet, ved at købe nu.
Sidde og ståpladser - Parkeringskælder lige uden for.
Fri parkering fredag og lørdag efter kl.: 18:00
Døren åbner kl. 20:00

Læs mere om Mississippi Heat US

Mississippi Heat er et Chicago baseret blues band med det løfterige motto: "Traditional Blues with a Unique Sound". Bandleder og mundharpespiller Pierre Lacocque fortæller, at deres musikalske stil har rødder i Chicagos gyldne 50’er lyd, stærkt inspireret af blues giganter som Muddy Waters, Jimmy Rogers, Jimmy Reed, Little Walter, Sonny Boy Williamson og Junior Wells. Lacocque sagde i et interview i 2014: ”Det er den musikalske historie og arven fra afro-amerikanske musikere, som virkelig har haft betydning for mit spil, men også hvide harmonikaspillere som Paul Butterfield og Charlie Musselwhite, har inspireret - men vi ønsker også at bringe noget nyt og spændende til kulturen”.

Pierre har som orkesterleder og komponist haft en klar vision siden bandets start i 1991. Alle musikerne er på lige fod med hinanden og er velkomne til at bidrage med noget på scenen og på optagelser. Inetta Visor er bandets 4. forsanger og kom med i bandet i 2001. Hun har en stærk stemme, som passer perfekt til bandet lyd og stil.

Mississippi Heat har over 25 år udgivet 11 Chicago blues plader, og den seneste CD fra 2014, ”Warning Shot”, er deres 7. for Delmark Records. Flere af deres plader har modtaget priser som “Best Chicago Blues CD of the Year” og “Best Blues Production”.

Bandet har turneret i US, Canada, Europa og enkelte ture i Syd Amerika, og optrådt på store festivaler over hele verden, Montreal Jazz festival, Lucerne Blues Festival, Notodden Blues Festival, og ikke mindst tre gange på Chicago Blues Festival.

Det er derfor med stor fornøjelse, at B`Sharp i Silkeborg kan præsentere dette stærke, stilsikre band, og i bedste Chicago stil, på Østjyllands hyggeligste spillested Rampelys

Mississippi Heat er:
Inetta Visor - vokal
Pierre Lacocque - harp
Michael Dotson - guitar
Brian David Quinn - bas
Terrence Williams - trommer

Billetinformation
Periode

14. april 2018


Rampelys

Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her