Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Mirja Klippel & Vesselil

Med en stor stemme, et inderligt klangunivers og en sans for at skrive sange, der forbinder dybt personlige erfaringer med billeder fra den nordiske natur, har den finske sangskriver, sanger og multi-instrumentalist Mirja Klippel markeret sig som et særligt talent på den alternative folk-scene.

Hendes seneste album, Slow Coming Alive, fik tre nominationer på DMA Roots i 2021. Med dette album føjer Klippel atter nye nuancer til sin alternative og poetiske folk og fortsætter med at udvide dybderne og højderne i sin sangskrivning. Med sin faste medmusiker Alex Jønsson og folk-strygertrioen Vesselil, drager hun publikum ind i et organisk og atmosfærisk univers, hvor personlige erfaringer åbner op for psykologiske dybder, og hvor intime rum går hånd i hånd med rå og vilde landskaber.

Koncerten gæstes af den danske DMA-nominerede vokal- og strygetrio Vesselil, som udover Klippels sange spiller og synger nordisk traditionel og nykomponeret “kammerfolk”. Vesselil har med deres intense nærvær og hengivne sammenspil skabt et varieret, elegant og energifyldt koncertrepertoire med dybe rødder i den nordiske folkemusiktradition.

HØR ET PAR SMÅ SMAGSPRØVER HER

Line up:

Mirja Klippel: sang, guitar & waldzither

Alex Jønsson: guitar, kor

Vesselil:

Clara Tesch – violin, brastch, & sang

Elisabeth Dichmann – violin & sang

Maja Aarøe Freese – femstrenget cello & sang


Dato og tidspunkt: Torsdag d. 14. september 2023 kl. 20.00.
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30
Indgang til koncertsalen åbnes 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 150 kr. + gebyr (10.-)

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro