Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

En stærk vokal, en akustisk guitar og en fod i størrelse 47! 

Det er de få elementer, der udgør Mike Andersens solokoncept. Et koncept, der er så godt, at det i 2020 blev belønnet med en DMA-award. En statuette som Mike nu har to af. Om sin anden DMA-statuette i karrieren - denne for selve LIVE performancen - sagde Mike Andersen: ”Anerkendelsen er fed, fordi det er så anderledes et akustisk projekt, jeg har turneret med. Det med at tage ud alene, har jeg aldrig gjort før, så på den måde er prisen en anerkendelse af, at det virker”.

Navnet ”Klos Hold” kommer af Paulines ønske om at kunne give sine fans en ny måde at opleve hendes musik i rum, hvor der er plads til eftertanke og nærhed. Hun får på denne nye landsdækkende turné mulighed for at opleve mange nye mennesker, der alle kommer fra forskellige steder, med hver deres historier og fortællinger. Det er netop dette møde med de danske koncertgængere, som er særligt inspirerende for Pauline.

Forsalg kr. 180,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 190,-
Medlemmer: Forsalg kr. 90,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 95,-

Rampelys
Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg