Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
En af Danmarks stærkeste stemmer og bedste guitarister, Mike Andersen, tager på turné med sin musik helt alene. Han møder op med en akustisk guitar, personlige fortællinger sunget med masser af blues og soul.
Mike Andersen præsenterer sine egne nyskrevne sange fra den kommende udgivelse ”One Million Miles” i ubarberede versioner.
- Jeg er ikke en ung mand mere, og jeg havde lovet mig selv at inden jeg fyldte 40, ville jeg ud og spille alene, siger den nu 42-årige Mike Andersen, der lige nåede at spille nogle solokoncerter da han var 39 år. Mike Andersen har udgivet syv album med band, men aldrig turdet stå helt på egne ben.

Når Mike Andersen tager ud på turné med ”Alene og milevidt Omkring”, så er det både med de nye sange og nogle af hans gamle kendinge i mere nøgne udgaver. Samtidig vil han fortælle om både sangene og sit liv undervejs.
- Jeg har delt meget i mine tekster men har ikke tidligere stået og talt om mit liv. Til solokoncerterne vil jeg dyrke historiefortællingen mere. - Jeg har altid stræbt efter at lave sange som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar. Alligevel har jeg aldrig udgivet sange på den måde. Det er så på tide nu.

Mike Andersen er en mand, der har mange mil i støvlerne, og har mange flere mil foran sig. Han har på ingen måder planer om at droppe sit band, og glæder sig dog i første omgang til solokoncerterne.
- Jeg er blevet helt vild med det rum af intensitet, som jeg oplever, når jeg er alene med publikum, afslutter Mike.

Dato og tidspunkt: lørdag 21. september 2019, kl. 20.00
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30
Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 225,- kr. inkl. billetgebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro