Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Michala Petri / Lars Hannibal 30 års jubilæums turné

Petri/Hannibal Duo har i 30 år været en fast del af det danske musikliv.  Siden 1992 har de spillet over 2.000 koncerter i hele verden, spændende fra New Yorks Lincoln Center, Shanghai Concert Hall, Suntory Hall i Tokyo og Londons South Bank til små koncerter i intime rammer.
  Et af deres særkender har altid været en kombination af højeste musikalske niveau og en ligefrem og uhøjtidelig koncertform. Ud fra den tanke at klassisk musik er forståelig for alle kommer de med små introduktioner til det særlige ved de enkelte værker, og programmerne har altid budt på både genkendelighed og udfordringer. Inden ny musik var så populær som den er i dag, spillede duoen ofte de mange værker der er skrevet til dem af nutidens komponister side om side med Bach og Vivaldi.  Duoen ser stadig fremad og forfiner og tilpasser med deres erfaring programmerne og koncertoplevelserne til tiden i dag.

På jubilæumsturneen vil man høre et varieret program med kendt og ukendt som bevæger sig rundt i alle stemninger:  Let, sørgmodigt, virtuost, alvorligt, meditativt, gammelt og nyt.  Fælles for det hele er kommunikationen mellem alle i rummet og oplevelsen af øjeblikket.
Musik af bl.a. Bach, Händel, Vivaldi, C. Nielsen og E. Grieg.

Petri/Hannibal Duo har indtil nu udgivet 8 albums - det seneste er BLUE som udkom i efteråret 2020 med originalkompositioner af Lars Hannibal samt hans arrangementer af Danske Sange, som også vil blive spillet på programmet.

 

 

Prisen er 100,00 kr. + 10,00 kr. i gebyr
Koncerten vil foregå i Bovlund Kirke, hvor der vil være plads til ca. 130 pers.

Bovlund Kirke
Bovlund Bjergvej 23, 6535 Branderup