Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

JIVE præsenterer Mette Juul Quartet

Mette Juul er STEMMEN lige nu, hvis du vil vide i hvilken retning dansk og skandinavisk vokaljazz bevæger sig. Fem udgivelser henne i karrieren og hundredvis af koncerter i Danmark og Europa har banet vejen for Mette Juuls internationale gennembrud.

Med en naturlighed og selvfølgelighed har hun fra starten for små 15 år siden omgivet sig med de allerbedste musikere i tiden. Aftenens orkester, Mette Juul Quartet anno 2021, er ingen undtagelse. Bassisten Kaspar Vadsholt, pianisten Peter Rosendal og ungarsk-svenske Zoltan Csörz på trommer er alle mestre på deres instrumenter og har masser af international erfaring. 

Mette Juul Quartets lyd er præget af ro og balance, og det swinger! Her får du alle de små subtile færdigheder med i såvel vokalen som det instrumentale. 

Lyt til dem i JIVE i en fantastisk atmosfære, som er skabt til denne slags musik. Det er en koncert, hvor du roligt kan invitere dine venner og familie med, hvis de skal have et indblik i jazzens magi.

Mette Juul  -  vokal/guitar, Kaspar Vadsholt  -  bas, Peter Rosendal  -  piano, Zoltan Csörz  -  trommer

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle