Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Foredrag med Anne Ventzel.
 
Anne Ventzel er kendt af mange – både indenfor strikke- og designverdenen. Bag sig har hun en lang karriere som designer for velkendte danske brands som InWear og Bruuns Bazaar.

I dag arbejder hun med design i sit eget navn og serverer en perlerække af designs med en unik DNA og god smag. På sin Instagramprofil, med mere end 200.000 følgere, serverer hun klassisk strik med enkle mønstre og ingredienser fra nordisk design. Hvem kender efterhånden ikke Robinia Sweateren eller Spot Sweateren, som er nogle af Annes mest kendte designs.

Under foredraget får du historien om alt fra glæden ved beklædningshåndværket til internationale konkurrencer og om at lande i den danske modebranche som designer. Du får indblik i hendes håndstrikkede projekter fra idé til færdigt design, og Anne fortæller desuden om de mange veje og omveje, der sommetider skal til, før man kommer i mål.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet

Teatersalen på Kiers Gaard
Søndergade 12, 6280 Højer