Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Køb dagsbillet til Danmarks strikkefestival Masker i Marsken som løber af stablen for anden gang i 2023!

Omdrejningspunkterne for festivalen er Masker, Marsken og Mindfulness.

Festivalen henvender sig til alle strikkere uanset kunnen og ambitioner. Der er fokus på håndværket og strikning, men vi ønsker også at vise den smukke egn og Nationalpark Vadehavet frem, lige så vel at sætte fokus på fordybelsen og roen man opnår, når man strikker.

Billetten skal medbringes enten elektronisk eller fysisk.
Under festivalen ombyttes billetten til et armbånd. Du kan ombytte din billet til armbånd ved indgangen til festivalen i Højer eller ved indgangen til Klægager. 

Dagsbilletten giver dig adgang til udstillerområderne, voksenfritteren, strikkesalonerne og andre pop-up events rundt omkring i Tønder kommune.
De to udstiller områder findes på forskellige lokationer, henholdsvis på Designefterskolen på Søndergade 21, 6280 i Højer og i Ballum på marskgaarden Klægager på Østerende 13, 6261 Bredebro.

Hvis du ønsker at købe billet til en eller flere af festivalens workshops, skal du have enten en partout- eller en dagsbillet.
Program for workshops, foredrag samt pop-up events kan ses på https://maskerimarsken.dk/

Klægager
Østerende 13, 6261 Bredebro