Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Marco Mendoza Europa Tour 2020 - En aften med en af verdens fremmeste Rockbassister og Rock-Verdensstjerne.

Den anmelderroste bassist og sanger fra The Dead Daisies, Thin Lizzy og Whitesnake, Marco Mendoza kan denne aften opleves på Tante Olga, når han gør stop i Randers på sin Europa Tour 2020 (det eneste sted i jylland, at bemærke). En mulighed for, at opleve en levende legende, som gør aftenen elektrisk og speciel Rock - begivenhed.

Med sine virtuose og meget efterspurgte færdigheder som bassist og sanger, har han desuden optrådt som gæste- og sessionmusiker med blandt andet Glen Hughes (Deep Purple), Tommy Shaw (Styx), David Coverdale (Whitesnake), Dolores O'Riordan (Cranberries) og Neal Schon (Journey).

For tiden er han en fast del af det amerikanske superband The Dead Daisies, når han ellers ikke har travlt med sin solokarriere.

“Viva La Rock” er Marco Mendoza’s seneste skud på stammen over hæsblæsende solo albums. Det er rock når det er bedst - uden så meget dikkedarer! Albummet er i øvrigt produceret af danske Søren Andersen (Electric Guitars, Glenn Hughes).

Tante Olga er stolte over at kunne præsentere en af de ikoniske Rockmusikere og har arrangeret Meet‘n’Greet med Marco Mendoza for signering, selfies mm., med adgang til alle der købt billetter i forsalg.


Marco Mendoza

Fredag 22. maj, kl. 21.00
Lokation: Tante Olga

Billetpris:
Entré: 215 kr. excl. gebyr.
250 kr. i døren.

Tante Olga
Søndergade 6, 8900 Randers