Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

“Magisk Lys Over Ledreborg” - Klik her og se video der viser hvor flot det bliver..>>

Nu kan du igen opleve den smukkeste og mest unikke lysevent i efterårets flotte farver i den klassiske barokpark på Ledreborg Slot ved Roskilde. 

Sidste år besøgte 30.000 publikummer parken og igen i år åbner vi op med nye fantasifulde universer for hele familien.

Parken åbnes ved mørkets frembrud og en fortryllende verden lyser frem og på nærmest magiske vis, føres du af lyset ind i parken. Ledreborg’s historiske hovedbygning illumineres og rejser sig, så man får indtrykket af, at det kan ses fra månen. Flere hundrede lamper sætter gang i din indre fantasi og på hvert et hjørne får du nye billeder ind på nethinden - sanserne slippes løs af lampernes leg på træerne, i vandet og skyggerne og dybden i stierne. Små naturrum og tableauer skaber sanseindtryk i lyd og lys og hvis du står helt stille, fører din fantasi dig til fremmede steder.

Lyskunstner Morten Lind har skabt et univers ud fra naturens præmisser: “Vi skal ikke forstyrre den, vi skal være der og være til i naturens eget tempo”.

I “ Magisk Lys Over Ledreborg" får du koblet ud og sænket skuldrene, når naturen lige kigger frem i vintermørket og siger 'godaften'.

Med et skattekort i hånden får børnene opgaver, som forvandler oplevelsen til nye højder og der er mulighed for et velfortjent hvil med drikkelse og lidt mad i vores udendørs Parkcaféen. Turen og oplevelsen er for hele familien inkl. hund og så er parkeringen gratis.

Smukkere aftentur får du ikke i November. 


Åbnings periode: 4. november - 7. November 2021 og 11 - 14 November
Tidspunkt: Åbningstider er 16.30 – 21.00 
Aldersinddeling: 0-6 år = gratis adgang / 7-12 år = Børnebillet / 13 år og opefter= Voksen billet

 

Når du har købt din billet og bestilt tidspunktet for din ankomst, kan du blive i parken til den lukker. Tidspunktet er din ankomst - kom derfor ikke før, men i det tidsrum du ha bestilt.

Gratis parkering og hund er tilladt i snor. 

Er du kørestolsbruger er arrangementet stærkt begrænset af de ufordringer de små og ujævne stier kan give. Vi fraråder derfor folk i kørestole til at købe billet til turen. kontakt derfor info@billetsalg.dk med henblik på at arrangerer en særskilt tur.

MENU i Slotparken's Tipi-Køkken.

Kaffe, The, Kakao m/ flødeskum, Øl, Vin, vand, Lun æblepunch 

Kage, Popcorn

  • Saftig Ramsløgspølse m/ briochebrød og div. garniture
  • Øko. Vildtgryde m/ rodfrugter & syltede efterårsbær
  • 2x kyllingespyd m/ dyp 

Køkken og bar er leveret af

Herthadalen v/ Ledreborg Slot
Slangealléen 1
DK - 4320 Lejre

Ledreborgs slotspark
Ledreborg Alle 2D, 4320 Lejre