Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

 

Prisvindende singer-songwriter og historiefortæller  

John Steinbeck læser højt  på Benny Andersens terrasse, mens Niels Hausgaard fortæller jokes til Carl Nielsen, der spiller på klaveret”

 

Det er de gode historier med finurlige detaljer om det store i det små, der er i fokus, når den prisvindende danske singer-songwriter M.C. Hansen går på scenen med sin makker Jacob Chano.

Den musikalske inspiration spænder fra amerikansk folk- og rockmusik til historiefortælling, højskolesangbogen Benny Andersen. Fra Woody Guthrie, Bob Dylan og Townes Van Zandt til Ulf Lundell og Allan Olsen. På Niels Hausgaardsk manér leverer M.C. Hansen alle sine historier med lige dele fortællelyst og humor.

 

M.C. Hansen fortæller:

”Der er historien om min morfar, der var postbud på den samme postrute i 42 år og døde midt i en sætning under sin guldbryllupstale til sin kone. Eller den om min hustru Carina, som jeg mødte som 16-årig i 76’eren mellem Faxe Ladeplads og Næstved. Der er historien om terrorangrebet på Krudttønden i 2015. Eller den om Balle-Lars, der i 1858 skød og dræbte en enke i Ugledige og blev hovedperson i Danmarks næstsidste offentlige henrettelse.                                                                                      

M.C. Hansens univers er befolket med drømmere og lokale originaler fra hjemegnen Jungshoved i Præstø Fjord. Med par, der længes efter forældreskabet. Katte, der bliver kørt over ved købmand Flemmings butik.           

Jeg har siden 2004 haft fornøjelsen af at have min makker Jacob Chano med på scenen. Uanset om han spiller trommer, keyboard, klaver eller synger kor, gør han det i sangens

 

Aftenen starter med en stor lækker buffet – som serveres i vores festlade kl. 18.00.

Dørene åbnes 17.30 og pladserne er nummererede.

Kl. 20.00 går MC og Chano på scenen

Det anbefales at være hurtigt ude for at få billetter.

Num. siddepladser

KL. 17.30 - Dørene åbnes - jeres navn står på bordet

KL. 18.00 - Velkomst og buffet 

Lækker buffet med 2 slags kød, små sesam petit kartofler, kartoffelsalat, årstidens grønne salat med bær, sommer "Waldorff" salat med spidskål og æbler, rødvinssauce, lækkert hjemmebagt brød og smør, div. toppings, hjemmesylt, kerner og dip

Kl. 20.00 - MC og Chano går på scenen

For kørestolsbrugere ring på tlf. 52 399 388

Der kan bestilles værelser til overnatning på tlf. 52 399 388 - så længe lager haves - oplys venligst at I skal til koncert.

Hotel Kirkedal
Mårupkirkevej 30 - Lønstrup - 9800, 9800 Hjørring