Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Gary Snider har de sidste 7 år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige  autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. Gary reciterer udpluk af teksterne og krydrer musikken med forklaring om sangene og deres beggrund. Igen og igen fortæller publikum, at man inspireres til at lytte mere intenst til de poetiske og til tider komplekse tekster. 

Gary og Leonard har mange ting til fælles. Begge er født i Canada, med musikalske mødre. De er bare små drenge, da de mister deres fædre og som unge mænd rejser de begge fra Canada for at søge frihed og kunstnerisk udfoldelse i udlandet. 

Som Gary siger: "Jeg føler virkelig, at jeg kan forstå og indentificere mig med Leonard. Der er så meget i hans liv, som jeg kan genkende"

 

Velkommen til Huset40 som er et foreningshus. Velkommen til vore  koncerter.

Ved hver koncertbillet har du mulighed for at købe medlemskab til foreningen Huset40

Alm. medlemskab 150 kr.

Husstandsmedlemskab (2 pers) 300 kr. Hvis manhar samme mailadresse vil dette være muligheden for medlemskab.

Medlemskab gælder fra januar til januar

eller endags medlemskab 50 kr.

Medlemskortet giver adgang til Husets mange andre arrangementer og muligheder f.eks.

Leje af festsal, leje af 1 værelse til festen, Fredagsbaren Lastens Hule, opret en interessegruppe, Walk and Talk hver søndag, Kaffekanden - hygge hver tirsdag, Søndagscafeén 1 x pr. måned, snup en bog i bogreolen og meget mere. 

Huset40
Hovedgaden 40, 4654 Faxe Ladeplads