Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
 
Lørdag D.02.12 kl.13 Lene Siel synger julen ind.
Der vil blive serveret en julebuffet.

Lene Siel er en dansk sangerinde, der allerede som barn startede med at optræde sammen med sine forældre, musikeren Kurt Siel (guitarist) og Svanhild (sangerinde), på lokale nordjyske scener. Lene Siel er Tina Siels lillesøster.

Hun slog igennem med albummet Mine favoritter, der bestod af nyfortolkninger af bl.a. MozartJoseph HaydnJohannes Brahms og Henry Mancini med danske tekster af Gunnar Geertsen. Albummet indeholdt også en duet med den amerikanske sanger John Denver. Mine favoritter modtog tre-dobbelt platin og solgte 190.000 eksemplarer.

Lene Siel har solgt over én million album i Danmark. Hun var den bedst sælgende danske kunstner i 1990'erne, med omkring 500.000 solgte album i Danmark.

På vores lækre julbuffet finder du bl.a. 4 slags sild, fiskefilet med remoulade, æg og rejer, medisterpølse med stuved grønlangkål, sylte med rødbede og sennep, ribensteg med brune kartofler, frikadeller med agurkesalat, tarteletter med høns i asparges, ostebord og ris a la mande.

Udbykro er en spændende Gammel kro med masser af tidens charme, som forener det kulturelle med det musikalske, til glæde for alle musikelskere. På scenen optræder en lang række af landets bedste solister, band og nye talenter med en god blanding af dansktop, viser, folkemusik, gammeldags pigtråds rock Dansk pop, country og jazz. Der er årligt ca. 30 arrangementer. Så kom og fest med og tag en svingom på dansegulvet.

Disse musikalske indslag vi underholder med
her på Udby Kro, er et samarbejde mellem de
musikalske venner og Udbykro.

Dette fantastiske samarbejde giver mulighed
for at komme ud med en bredere musikalsk
vifte af underholdning for enhver smag. Vi
prøver så vidt muligt at ramme alle alders
grupper og en blandet musik smag.

Det er muligt at overnatte på Kroen, men du skal være i god tid. For at bestille skal du ringe på +45 26 39 49 87

Torsdag, fredage og lørdages arrangementer starter kl.18.00, hvor der vil være spisning og efterfølgende musik.

Søndags arrangementer starter kl.13.00 med spisnings og efterfølgende musik.

Udbykro Kgl. Privilegeret
Københavnsvej 588, 4750 Lundby