Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Hele Danmarks første og længst-levende “jam-band” LED ZEPPELIN JAM er tilbage!

Helt tilbage i 1989 - før kopibands blev et hverdagssyn i dansk musik - begyndte bandet at stille den værste sult hos et stort rockpublikum. Og blev mødt af lutter røde lygter, hvor end gruppen optrådte.

10 år senere, i 1999 besluttede musikerne at stoppe, indtil en vis Frederik spurgte om gruppen ville optræde til Rock’n’Royal, en stor fest forud for sit bryllup med Mary Donaldson. Og i 2007 i Pumpehuset overraskede kronprinsen igen ved at springe op på scenen medvirke i et af numrene! En episode der gik viralt.

Bandets oprindelige sanger Alex Nyborg Madsen valgte i 2018 at stoppe, men efter virkelig mange opfordringer fra både publikum og spillesteder besluttede bandet at fortsætte med ny forsanger. Denne nye sanger er ingen ringere end Thomas Carlsen. Thomas er den arketypiske frontfigur og en fremragende rock-sanger med masser af energi, som i forvejen kender og elsker Led Zeppelin repertoiret. Thomas er et livsstykke på en scene og kommer helt ud over kanten!

Fredag den 24. sep. • Kl. 20.00

Forsalg kr. 225,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 240,-
Medlemmer: Forsalg kr. 125,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 140,-

Rampelys - Kun ståpladser

Rampelys
Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg