Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Langå Lan-party er til gamere, fra gamere. Langå Lan-party, er en gamer weekend, som især sætter punkt under gode oplevelser.

Under arrangementet vil der blive afholdt konkurrencer i spil, såsom CSGO, Fortnite, Minecraft & FIFA20.
Præmierne har en værdi af hele 20.000kr!!
 
Det er muligt at købe alt godt til ganen i hallens cafeteria, og har man købt madbillet vil der 2 gange om dagen blive serveret lækker mad.
 
Har du lyst til at prøve at skyde med rigtige våben, kan dette også prøves under opsyn af professionelle i skytteforeningen.
 
Til lanet, vil der deltage landskendte streamers og youtuber's, og yderligere finder du også den fineste 3Dprinter udstilling.
Der vil være opsyn i hallen af frivillige forældre under hele arrangementet.

Deltager man, er man garanteret en weekend for livet - så tag din ven under armen, og så ses vi til Langå Lan-party 2020.

Alle der deltager SKAL have en ansvarsforsikring. Langå Lan-Party vil ikke kunne drages til ansvar for person & materiel skader der er sket under arrangementet. Arrangementet afholdes af Foreningen Havodderen. Ved køb af billet, acceptere man regler og vilkår, som fremgår tydeligt på vores hjemmeside https://langaalanparty.dk/

Det er ikke tilladt at medbringe egne mad og drikkevarer til arrangementet.

Langå Hallen
Sportsvænget 2, 8870 Langå