Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

GRATIS KURSUS

Kunne du tænke dig at strikke dekorative blomster? Så kom til workshop i Kulturhus Emanuel i Skærbæk mandag den 24. april. Her vil Lone Christensen fra Tønder lære os at strikke blomster. Blomsterne skal bl.a. bruges til arrangementer i Emanuel i forbindelse med strikkefestivalen Masker i Marsken i oktober 2023. Lone har lavet et udførligt arbejdshæfte, som du får et eksemplar af inden dagen.

Vi starter eftermiddagen kl. 15.30 med en kop kaffe/the og et stykke kage, og derefter tager Lone over og vil undervise os ind til kl. 19.00.

Det er en god idé at medbringe strikkepinde - strømpepinde i størrelserne 2 1/2, 3 og 3 1/2. Du får også brug for målebånd, saks, blyant, markører og stoppenål. Emanuel leverer garn, men har du uldrester i flotte blomsterfarver, må du gerne medbringe dem.

Der er plads til højst 15 deltagere. Gratis billetter uddeles efter først til mølle-princippet.

Det er gratis at deltage i kurset. Der er plads til 15 deltagere. Billetter uddeles efter først til mølle-princippet. Klik på linket" Køb billet" for at bestille gratis billetter.

Kulturhus Emanuel
Tøndervej 38a, 6780 Skærbæk