Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
FOREDRAG: Knyt & Lyt: Knyt dig til Trivsel ved  Stine Drøgemüller fra MAKRAM

Foredraget er en personlig fortælling om Stine Drøgemüllers vej til macramé, og hvordan det er blevet hendes levevej. Stine er kvinden bag MAKRAM.

Hun stod i en livskrise med en kæmpe sorg over pludselig at have mistet sin far, var stresssygemeldt på jobbet og oplevede angst. Macramé blev hendes medicin – og redning.

Foredraget knytter tråde til Anne Kirketerps craft psykologi-teori, som Stine har en certificeret uddannelse i fra Anne Kirketerp, og som foredraget bærer stort præg af.

Dette foredrag er som udgangspunkt bygget op efter "Knyt & Lyt”-konceptet, som er en kombination af foredrag og miniworkshop. Deltagerne afprøver, hvad macramé kan gøre ved sindet, når de selv skal makramme et mindre projekt designet til at give ro, flow og mental velvære.

Udover foredraget får du kaffe og kage, tid til spørgsmål og refleksion. Og den allerdejligste og mest fredfyldte udsigt ud over Marsken.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet

Festsalen på Bjerremark
Ubjergvej 19, Ubjerg, 6270 Tønder