Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Åbningskoncert /Jammerbugt Kulturuge 2023

Kristian Lilholt Duo

Kristian Lilholt drager ud på de danske spillesteder i efteråret 2023 - i et duo setup med guitaristen Frede Panduro. Koncerternes primære indhold vil være Bdr. Lilholts familiære sangskat, men publikum får også smagsprøver på den instrumentale musik og sange fra LAND mm. 

Kristian Lilholt er en spillemand og sangskriver med meget store S’er. Han var med til at starte Lilholt Band op i 1983, og spillede i bandet i 22 år. Sammen med bror Lars skrev han nogle af bandets bedste og mest populære sange. Han forlod Lilholt Band i 2005, og har siden opbygget sin egen musikalske karriere og fanskare og er bl.a. kendt for sine store kunstbaserede LAND koncerter. Derudover er Kristian en stilsikker entertainer, der ophæver afstanden mellem scene og sal med god humor og kommunikation i absolut øjenhøjde.

Kristian Lilholt udgiver nyt album i maj 2023.
Under coronaen genoptog Bdr. Lilholt deres fælles sangskrivning, og det kom der nogle nye, fantastiske sange ud af. Det primære indhold på det nye album vil være disse nye sange med prominente gæster - samt nye udgaver af nogle af brødrenes ældre sange. 

Der er dømt varm og vedkommende menneskemusik fra en fremragende musikmager.


Dato og tidspunkt: Lørdag 01. oktober 2022 kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 12.45
BIlletprisen er incl. bobler og snacks under velkomsttalen 
Ca. varighed af arrangementet: 2 - 2,5 time
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 150,- kr. + billetgebyr. (10.-)

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro