Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Måske har du bemærket og endda beundret vores smukke hængende planter? Nu har du muligheden for at lave din helt egen kokedame, når vi sammen med Livet er en Højskole inviterer til kreativt planteværksted og lækker brunch.

Kokedame er en over 100 år gammel japansk tradition. Noget helt særligt ved den hængende kokedame er dens interaktion med rummet omkring sig, der er evigt forandrende, når den roligt drejer omkring og kaster skygger på ny.

I Japan var de oprindeligt udstillet på små fade, som små dekorative planteuniverser. Når man hænger dem op, bliver det en svævende planteplanet.

Vi starter på Café Gaya kl. 10.00, hvor vi serverer en lækker og smagfuld brunch. Mens I nyder maden, vil vores egen Rasmus Egede fortælle lidt om den ædle gamle kokedame-tradition. Derefter begynder planteværkstedet, hvor vi starter fra bunden med at lære, hvordan man pakker rødderne ind, bygger den livgivende og dekorative kugle op og hører om, hvordan man plejer dem. Medbring 1-3 grønne planter, som du kunne tænke dig at lave om. Vi gør klar med de forskellige materialer, fra kokosfiber, brugte kaffesække, mos, ståltråd, lædersnor til ophæng og forskellige jordtyper. Alle materialer er med i prisen. Desuden vil der være lidt forplejning, mens I arbejder på jeres kokedame.

Så kom grøn og frisk og lav jeres helt egen svævende planteplanet. Vi glæder os til at se jer.

Dato og tid: 18. November kl. 10-13
Sted: Café Gaya, N.J. Fjords Gade 2
Pris: 500 kr. Dette inkluderer brunch, undervisning, materialer samt lidt forplejning under selve workshoppen.
Der er mulighed for enten at vælge brunch fra, og kun købe kokedama workshop for 325kr. 

Café Gaya
N.J. Fjordsgade 2, 8000 Aarhus C