Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Billet Antal Pris
Onkologisk Selskab for Medicinstuderende præsenterer:
Knæk Cancer Løbet 2018!


Målet med løbet er at skabe opmærksomhed omkring vigtigheden i Kræftens Bekæmpelses arbejde samt at gøre en indsats for, at unge i Aarhus kan bidrage til et vigtigt projekt på en sjov måde, på trods af få midler. Samtidig ønsker vi at medvirke til at promovere Aarhus, som en by hvor unges ideer kan få lov til at spire og vokse sig større år for år. Præcis som vores Knæk Cancer løb.

Løbet afholder vi, som et led i Kræftens Bekæmpelses nationale ”Knæk Cancer Uge”.

Løbet vil udgå fra Universitetsparken, hvor målområdet også vil være lokaliseret. I målområdet har vi en lækker goodiebag klar til de første 700 fremmødte. Der vil yderligerevære tombola med gaver fra gavmilde sponsorer, kage-, kaffe- og andet madsalg samt musik og stande hvor Kræftens Bekæmpelse og andre sundhedsfremmende projekter i Aarhus er repræsenteret. Overskuddet fra dagen vil ubeskåret gå til Kræftens Bekæmpelse.
Løbsbillet
DKK 75,00
Ekstra støtte takke poster
Hvis du kan undvære ekstra 50 kr. så sender vi dig en takke poster.

DKK 50,00
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Program for dagen:

Dagen vil forløbe i tidsrummet 13-17.
Det præcise program vil snarest være på plads og vil komme til at fremgå her på siden og på facebook.
Se ruten - Klik her

Læs mere om Knækcancer løbet 2018

I oktober 2017 afholdte OSM for 3. gang et stort ”Knæk Cancer Løb” i Universitetsparken, hvor 700 studerende og andre, som har haft kræft tæt inde på livet, løb 5 km til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Det var en helt igennem dejlig og livsbekræftende dag og OSM fik samlet 61.000 kr. ind til Kræftens Bekæmpelse.

OSM – Onkologisk Selskab for Medicinstuderende, er en forening af medicinstuderende på Aarhus Universitet med særlig interesse for kræftspecialet. Organisationen er en ”non-profit organisation”, og vi har siden, vi blev stiftet for 4 år siden, holdt mange forskellige foredrag og workshops for medicinstuderende og andre sundhedsinteresserede. Senest kunne vi med stor begejstring afholde et foredrag, om tilfældige fund under forskning i malariaparasitten og de muligheder, det havde åbnet for en potentiel kur mod kræft. Tidligere har vi haft stor succes med bl.a. et HPV-vaccine-foredrag omkring virkning og bivirkninger til den omdiskuterede vaccine, hvor der var 300 deltagere, som inkluderede alt fra studerende til forældre til bivirkningsramte. Vi er en organisation af engagerede medicinstuderende, som hele tiden har gang i nye og spændende projekter. Vores sidste nye tiltag er projektet ”Kræft tur/retur”, hvor vi tager rundt i 7.-9. klasse i folkeskoler og fortæller om kræft, forebyggelse og behandling af dette. Samtidig sætter vi fokus på de tabuer, der kan være omkring det at have kræft, og hvordan man taler med klassekammerater, som selv har kræft tæt inde på livet.

Aktuelt er kræft den hyppigst dødsårsag blandt mennesker under 65 år og hver tredje dansker rammes af kræft i løbet af livet. Da 4 ud af 10 tilfælde er estimeret til at kunne forbygges, er der stadig lang vej igen, og derfor gentager vi i år succesen.

Billetinformation
Periode

Lørdag den 20. oktober 2018


Universitetsparken

Ny Munkegade 114, 8000 Aarhus C


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her