Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Løb og støt med Onkologisk Selskab for Medicinstuderende til dette års Knæk Cancer Løb!

Kræft er en sygdom, som i Danmark årligt rammer tæt på 270.000 mennesker. Kræft rammer ikke kun patienten, men også dens pårørende og venner, og derved stort set os alle. Kræftens Bekæmpelse er en organisation, som ikke alene forsker i kræftsygdomme og -behandlinger, men også bruger mange ressourcer på at støtte patienter og pårørende; et arbejde som vi i Onkologisk Selskab for Medicinstuderende, OSM, mener er yderst vigtigt og derfor værd at støtte op om.

OSM er en forening opbygget og drevet af medicinstuderende, med en særlig interesse for kræftspecialet. Vi har et ønske om i fællesskab med andre unge og studerende at bidrage til den forskel, som Kræftens Bekæmpelse hver dag gør, på en sjov måde og på trods af få midler. Vi håber derudover at inspirere andre til at tænke ud af boksen, tro på deres ideer og se dem spire, præcis som Knæk Cancer Løbet.

Knæk Cancer løbet opstod i 2015, da en gruppe studerende fra OSM valgte at gå sammen om et projekt, som kunne støtte forskning indenfor kræft. Dengang var arrangementets setup ganske simpelt: et løb på 5 km, og hvor pengene fra billetsalget gik ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Sidenhen har projektet - med hjælp fra dedikerede deltagere og generøse sponsorer - vokset sig stort. Det er nu ikke længere blot et løb, men et event, hvor vi i efterårets tegn pynter universitetsparken, med live-musik, stand-up, frokost, kaffe og kage, goodiebags, tombola og meget mere, og derved samler Århus i sine smukke omgivelser, til en lørdag i den gode sags tjeneste. Unge som ældre uanset kondital kan være med.

Hjælp os med at slå sidste års donation på 61.000kr. Pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Program for dagen:

Dagen vil forløbe i tidsrummet 12.30-17.30.
Det præcise program vil snarest være på plads og vil komme til at fremgå her på siden og på facebook.
Se ruten - Klik her

Knækcancer løbet 2018:

Aktuelt er kræft den hyppigst dødsårsag blandt mennesker under 65 år og hver tredje dansker rammes af kræft i løbet af livet. Da 4 ud af 10 tilfælde er estimeret til at kunne forbygges, er der stadig lang vej igen, og derfor gentager vi i år succesen.

Billetinformation
Periode

Lørdag den 20. oktober 2018


Universitetsparken

Ole Worms Allé 2, 8000 Aarhus C


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her