Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris

Onkologisk Selskab for Medicinstuderende inviterer endnu engang til et brag af en fest, når vi søndag d. 6. oktober mødes i Aarhus Universitetspark til løb, kaffe, kage, tombola, goodiebags, live musik og meget andet! Sidste år samlede vi sammen med 600 deltagere 65.000 kr. ind til Kræftens Bekæmpelse

Så hiv din familie, ven eller studiekammerat med til en dag i den gode sags tjeneste og hjælp os med at gøre en forskel!

Billetten koster kun 75 kr. og går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. 


Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Søndag d. 6 oktober inviterer vi til en dag fyldt med fest, farver, højt humør og forhåbentligt et kæmpe donationsbeløb til Kræftens Bekæmpelse.

Kom og vær med når vi i fællesskab løber eller går i den gode sags tjeneste. Der vil være frit valg mellem 5 km løb eller 2,5 km gang rundt i Universitetsparkens smukke omgivelser, hvor vi har sørget for underholdning langs ruten.

Der vil være goodiebags til de første 600 deltagere i målområdet. Derudover vil der være livemusik, stand-up og salg af tombolalodder med en masse fede præmier på højkant! Der vil være pølser til alle deltagere og mulighed for at købe kaffe, kage og varm kakao.

 

Find begivenheden på Facebook via dette link: 

https://www.facebook.com/events/2134880173472081/ 

Knæk Cancer Løbet 2019:

Kræft rammer hvert år tæt på 270.000 danskere. Kræft rammer ikke alene patienten, men også pårørende. Kræftens Bekæmpelse er en organisation, som ikke alene forsker i kræftsygdomme og -behandlinger, men også bruger mange ressourcer på at støtte patienter og pårørende; et arbejde som vi i Onkologisk Selskab for Medicinstuderende (OSM) mener er vigtigt og værd at støtte. Derfor arrangerer vi igen i år Knæk Cancer Løbet.


Knæk Cancer løbet blev første gang afholdt i 2015, hvor en gruppe studerende fra OSM valgte at gå sammen om et projekt, som kunne støtte kræftforskning. Dengang var setup’et ganske simpelt: et velgørenhedsløb på 5 km til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Sidenhen har løbet - med hjælp fra dedikerede unge og generøse sponsorer - vokset sig stort. Det er nu blevet til et arrangement, hvor vi forvandler Universitetsparken Aarhus til en festplads, med live-musik, standup, kaffe og kage, tombola samt stande, hvor Kræftens Bekæmpelse og andre sundhedsfremmende projekter er repræsenteret.

Billetinformation
Periode

06-10-2019 12:30 - 17:30


Universitetsparken

Ole Worms Allé 2, 8000 Aarhus C


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her