Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Klarsynsaften 
Finn (Finnreiki) holder denne aften et livsbekræftende klarsyn. Det bliver en lys og kærlig aften, hvor han tillader den åndelige verden at komme helt tæt på os. Han arbejder med stor varme og kærlighed, når han arbejder for den åndelige verden, og du kan forvente, at hans budskaber fra den anden side vil blive leveret med stor respekt for og kærlighed til dig og de afdøde.
Arrangementet er for alle, der er nysgerrige på, hvad den åndelige verden har at sige, også selv om du ikke har mistet en af dine kære.
Og selv om det måske ikke lige er dig, der får en besked eller en hilsen fra den anden side med dig hjem, vil du uanset hvad blive en oplevelse rigere. Finn vil dog forsøge at nå rundt til så mange deltagere som muligt.
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til os i slutningen af aftenen, hvis du måtte have noget, du gerne vil spørge os om.
Aftenen vil være fyldt med kærlig healing fra den anden side.
Finn arbejder som clairvoyant, healer og medie.
Jeg starter med en bøn og lukker med en bøn
For at højne energien synger vi en sang inden jeg starter.
 

TILMELDING:
 til Annie på sms 61741110
Betaling via mobilpay på 88674
Billetsalg.dk
eller når du kommer.

PRIS.
Medlem af        Arco-iris 125.oo kr.
Ikke medlem af Arco-iris 150.00 kr.
Incl. kaffe/te og lidt sødt

Dørene åbnes kl. 18.30
STED : 
Byens Hus, Østergade 5f, 3. sal, Løgstør.

Juulsgade 4, Løgstør
Byens Hus, Østergade 5f, 9670 Løgstør, 9670 Løgstør