Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Billet Antal Pris
Foredrag med Kjeld Holm

Menneskerettigheder eller den nødvendige humanisme Om nødvendigheden af verdenssamvittighed og verdensborgerskab. Menneskerettigheder er både udskældte og synes dog uundværlige for en verdensorden. Kjeld Holm vil fortælle om deres historie. Hvordan de blev til efter 2. verdenskrig, men også deres kilder – fra den græske oldtid og Gamle Testamente til den amerikanske uafhængighedserklæring og den franske revolution.
I dag fremtår de som både et ”arbejdsredskab” for politikere og et håb for verden.
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Til info:
Du vælger selv om du printer billetter ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Foredraget er denne gang med Kjeld Holm og skal afvikles den 24. maj 2018 kl. 19-21 inkl. pause. Arrangementet skal afvikles i Rønde Idrætscenter, Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde.

Læs mere om Kjeld Holm foredrag

Kjeld Holm
Teolog, mag.art i idehistorie. Foredrag om teologi, filosofi og politik. Kjeld Holm er født i 1945. Kjeld er teolog, men også mag.art i idehistorie. Han har været gymnasie- og universitetslærer, og var fra 1974 sognepræst, indtil han i 1994 blev biskop over Aarhus Stift. Han har desuden været formand for Den danske Præsteforening, Nævnet for Etnisk Ligestilling, Seminarierådet, Danmarks Pædagogiske Universitet og Institut for Menneskerettigheder.

Kjeld er forfatter til en række bøger, bl.a. om sit venskab med Johannes Sløk, to meget læste erindringsbøger, en bog sammen med Steen Hildebrandt og en debatbog: ”Replikker til tiden”. Dertil har han skrevet mange artikler og bidrag til antologier.

Billetinformation
Periode

24. maj 2018


Rønde Idrætscenter

Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her