quit

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:

Dato og tidspunkt: Torsdag d. 7. september 2017 – klokken 20.00
Dørene åbner: kl. 19:00
Ca. varighed af arrangementet: 2½ timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 155,- kr. + gebyr.

Garderobe: Af hensyn til sikkerhed og indeklima har Paletten obligatorisk garderobe. Store tasker skal ligeledes afleveres i Garderoben.

Garderobe kan købes sammen med forsalgsbilletten til 10 kroner. ”På døren” er prisen 20 kroner.

Handicapledsager: Ved køb af almindelig billet/studiebillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicaporganisationers Brugerservice kan handicappede få en gratis ledsager med til Palettens koncerter.

Læs mere om Kira Skov & Nikolaj Hess

Kira Skov & Nikolaj Hess spiller 20 udvalgte intimkoncerter i Danmark til september.

Kira Skov og Nikolaj Hess har samarbejdet i flere forskellige sammenhænge og de har nu besluttet sig for at skære ind til benet, med et ønske om at se, hvad der kan opstå, når de for alvor dykker ned i deres nyfødte duo konstellation. Sammen har de sammensat et sæt af egne kompositioner og udvalgte standards i originale fortolkninger, med udgangspunkt i jazzens sangskat og med fortolkninger af Leonard Cohen, Johnny Cash, Nina Simone, Bob Dylan, Billie Holiday og Gillian Welch for at nævne et uddrag.

Kira Skov har, siden hun debuterede med Kira and The Kindred Spirits, etableret sig som en mange facetteret sangerinde. Hun bevæger sig med en naturlig lethed mellem jazz og rock og er altid umiskendeligt sin egen. Den stærke, sjælfulde og intense vokal har fået mange anmeldere op af stolene, eksempelvis i forbindelse med hendes succesfulde hyldest til Billie Holiday og de senere års udspil i samarbejde med Marie Fisker, The Cabin Project og hendes solo udgivelser, produceret af stjerneproduceren John Parish. Senest medvirkede hun i Teaterkoncerten på henholdsvis Aarhus Teater og Aveny-T med forestillingen ”American Spirit”, hvor hun fortolkede Johnny Cash. Her i foråret er hun endvidere aktuel med et nyt udspil med egne originale kompositioner til projektet ”In the Beginning”.

Nikolaj Hess er en af de mest anerkendte og travle pianister på den danske jazzscene og er desuden ofte at finde i musikmiljøet i New York. En prisbelønnet, vidtfavnende og virtuos musiker, hvis klaverspil har en farve som få, med utallige raffinementer og fokus på den mindste klanglige detalje. Hans seneste udgivelser tæller blandt andet ”Trio” kåret til årets bedste jazzudgivelse 2013 af Politiken og ”3XHess Music For Mum and Dad”, vinder af DMA 2015 årets bedste jazzudgivelse.
Det er første gang Kira Skov tager på en duo turné. Stemmen, fortællingerne og kompositionerne vil være i fokus, båret frem af Nikolaj Hess’ piano, spændende fra det helt enkle til det fornemt orkestrale.
Du kan glæde sig til en aften på første klasse til en intimkoncert af de sjældne.

Billetinformation
Periode

7. september 2017 kl. 20.00


Paletten

Vesterbrogade 10, 8800 Viborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her