Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Keld Torbjørns Slåbrock Trio

Kan man sælge sig selv med et show og en ny CD, der hedder ”Træls”? Det er i hvert fald, hvad Kjeld Torbjørns Slåbrock Trio gjorde i sidste halvdel af 2016. Denne CD rummer helt nye sange – men også gamle Slåbrock-hits i let opdaterede versioner. Nøjagtig som et show med trioen forløber.

I de nye sange møder vi ham, der drømmer om traktortræk, vi hører om Gerdas Grillbar, der sygner hen i udkants-forfaldet, vi møder en brovtende landmand, der nok ved, hvordan man behandler grønne tosser – og vi møder de ældre, der endelig har fået spænding i deres liv uden ældreplejens hjælp. Men der er også genhør med bl.a. Kilroy, Brigitte Bardot og Bondemand Jensen fra Slåbrocks bagkatalog. På scenen møder man Andreas Svaneborg, Ole Albrechtsen og Kjeld Torbjørn i den rendyrkede, akustiske trio-form og her får publikum smagsprøver fra den ny ”Træls” og et par stykker fra den forrige ”Den dér med ham dér fra Slåbrock Band” – men først og fremmest en forrygende perlerække af de gamle, populære Slåbrock-sange.

Dato og tidspunkt: Søndag 8. oktober kl. 14.00
Dørene åbner: Cafeen er åben fra kl. 12.30, Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 140,- kr. inkl. gebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro