Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Klar til at opleve Karting Award Danmark 2024? Vi er stolte af at præsentere #KAD24 ved Golden Palace den 30. november 2024 kl. 17.00. i Odense C. 

Deltag i denne begivenhed og vær en del af et enestående aften for Karting Danmark - en festdag og aften for hele kartingsporten. 

For første gang nogensinde afholdes der en storslået festaften/dag for de involverede i alle gokart mesterskaber i Danmark.

Køb dine billetter i dag og gør dig klar til en aften fyldt med underholdning, præmier, fest, informationer om sæson 2025 og fejringer! 😎

Pokaler og præmier gives til

👉 JFM - Jysk Fynsk Mesterskab
👉 SM - Sjællandsmesterskabet
👉 DRMC - Dansk Rotax Max Challenge
👉 Dansk Rotax DM
👉 DKL - Danish Karting League
👉 DM i Karting

Alle kørere, der opnår en podium-placering i de nævnte mesterskaber, modtager én gratis billet. Opnår en kører podium-placeringer i flere mesterskaber, gælder billetten stadig kun én gang pr. kører.

Alle er velkomne - uanset klasse, og om man modtager pokal eller ej.

 

Mad

Lækker buffet med forskelligt slags kød, lækre salater og friskt brød og meget mere. Buffeten er inkluderet i alle billetpakker.

 

Partnere 

Vi har flere fantastiske partnere til KAD24, som du kan se på vores hjemmeside. Blandt andet kan vi tilbyde rabat på hotelophold i Odense C ved billetbooking, samarbejde med forskellige gå-i-byen steder i Odense, spændende holdløb i Odense Gokart Hal og Boxengasse, som dokumenterer aftenen i billeder og tekst.

Karting Award Danmark 2024 afholdes i Odense C - lige ved Odense St. Her har du mulighed for at parkere bilen, eller blot tage toget til Odense St. og gå de sidste 5 min.

DROPE

DROPE gør det nemt at aflevere og hente din jakke. Med DROPEs app slipper du for papirbilletter og får en hurtig, effektiv og sikker garderobeoplevelse.

Hvordan virker DROPE?

  1. Download app
  2. Opret bruger
  3. Check ind på garderobenummeret
  4. Indlever jakke til garderobepersonalet
  5. Afhent værdigenstande/jakke (når eventet er slut, og du skal hjem)

Golden Palace
Wichmandsgade 10, 5000 Odense, 5000 Odense C