Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Fra Estland - med kærlig hilsen

Karmen Rõivassepp er en ung sangerinde fra Estland, som har valgt Aarhus som sin danske hjemby, byen med det pulserende og mange-facetterede musikliv.

Fra meget tidligt var den nu 29-årige sangerinde et stort talent i Estland. Hun blev anset for en kommende international musiker, og det er nu fuldbyrdet med opholdet på Aarhus Musikkonservatorium og ophold i København og bud fra Europa om optrædener der. Karmen er også solist-sanger foran såvel Aarhus Jazz Orchestra som Radioens Big Band. Det hele bliver båret igennem af hendes smukke rene og klare stemme med den tydelige diktion af ordene.

Med sig i “Karmen Rõivassepp Quartet” er tre unge musikere fra Aarhus, som spiller stærkt både sammen og enkeltvis. De er hjemme i alle jazzens stilarter, men i dette orkester går man også efter den lidt melankolske, nordiske tradition. Det blandes med egne gennemkomponerede, næsten ny-klassiske ting og ind i mellem fri improvisation.

Kom i JIVE og mød en ung sangerinde og et ungt band på vej mod jazz-toppen.

Lineup:
Karmen Rõivassepp - vokal
Simon Gorm Eskildsen - piano
Adrian Christensen - bas
Daniel Sommer - trommer

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle