Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Karl Kristian & De Store Drenge

KARL KRISTIAN fra Hvide Sande spejler sin musik og tekster i det jordnære. Med inspiration fra egnsfæller og ikoner som Johnny Madsen og Allan Olsen skriver Karl Kristian sig direkte ind i en folkekær tradition af trubadurer, som formår at formidle små åbenbaringer gennem dagligdagens trummerum.

Karl Kristian har netop modtaget Autors Hæderspris 2022. Det er en af de helt store danske priser og et anerkendende skulderklap til den vestjyske historiefortæller, der nu er aktuel med singlen "Tilbage Måske Lidt Frem". Sangen er folkelig og tager lytteren med gennem gåturen i barndomsgaderne i Hvide Sande. Det nye album ”Superhelt”, er skabt i samarbejde med Poul Krebs og topmusikere, der bedst er kendt bag navne som Peter Sommer og Jonah Blacksmith.

- Den vestjyske historiefortælling er der stadig, men lyden - den er lidt en anden! Seneste single ’Film Fra Næsbygaard’ er allerede blevet spillet flittigt på DR P5.

"De Store Drenge" er:

Palle Hjorth: keys, klaver og harmonika
Søren Poulsen: trommer og percussion
Henrik Poulsen: elbas


Dato og tidspunkt: Fredag d. 22. september 2023 kl. 20.00.
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30
Indgang til koncertsalen åbnes 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 150 kr. + gebyr (10.-)

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro