Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Hollywoodskuespiller giver 1 koncert i Danmark i 2023 og det bliver i Aabenraa.:-)

Skuespilleren Kiefer Sutherland er også musiker, og den 14. juli 2023 giver han sammen med sit band koncert på Eventpladsen ved Arena Aabenraa.
Supoort til koncerten bliver Amerikanske SARI SCHORR.

Hold fast det bliver stort. Vi kan næsten ikke få armene ned af begejstring over at have fået en af de helt store Hollywoodstjerner til at komme til Aabenraa  – det er helt fantastisk.
Nye skarpe sange med et utroligt velspillende band, fabelagtig stemme og karakter og så med en af Hollywoods helt store stjerner i front med et fantastisk CV... det her bliver en sommeraften foran Aarena Aabenraa som vi ikke kommer til at glemme.  udtaler Rasmus Ganzler – Direktør for Arenan Aabenraa. 

Det er vaskeægte Hollywood stjernestøv der kommer til byen, når et af de helt store navne kommer med sit band – og byder os alle sammen op til dans – the american way.

Musikstilen er Country og Rock på den helt fede og autentiske måde hvor Kiefer Sutherland's rå stemme og passion for musik brænder igennem. Han fremstår som en ærlig musiker, der har masser af historier på hjerte fortalt gennem musikken. 

Stjernestøvet har drysset over Sutherland helt fra barnsben – i et hjem med to store skuespillere som forældre. Faderen Donald Sutherland har stadig den dag i dag en glorværdig karriere og nævnes på linje med navne som Clint Eastwood, Jane Fonda og andre af den generations helte. 
Allerede i 80’erne viste den unge Kiefer et stort skuespil talent – og blev hurtigt et af de helt store navne i Hollywood – med film som Lost boyz, Young Guns, A Few Good Men, The Three Musketeers og mange flere - hvor han spiller sammen med stjerner som Kevin Bacon, Charlie Sheen, Emilio Estevez, Tom Cruise, Jack Nicholson, Demi Moore og Julia Roberts. 

Du kender ham med garanti også i rollen som Jack Bauer i serien "24 timer", der både har vundet de fornemme Emmy og Golden Globe awards. Senest kan vi se ham som Præsident i den aktuelle og meget roste Netflix serie ”Designated Survivor”. 

Meget lig skuespilkaldet er hans vej ind i musikken drevet af stor passion og ægthed. 
I starten af 2015 spillede Kiefer Sutherland to numre, han havde skrevet, for sin bedste ven Jude Cole. De to havde tidligere startet og drevet pladeselskabet Ironworks. Cole kunne lide hvad han hørte, og opfordrede Kiefer Sutherland til at tage ud og spille sin musik. Det blev til en tour rundt til mindre spillesteder og barer i USA. De to sange blev hurtigt til fire og seks numre, og Kiefer Sutherland og Cole besluttede at lave et album. I 2016 udkom Kiefer Sutherland's debutalbum "Down In A Hole". 
Albummet blev godt modtaget og han turnerede i USA og Europa i 2016. 

2019 har sendt et nyt album på gaden ”Reckless & me”. Og Kiefer Sutherland er nu klar til at besøge Europa, Danmark og Pavillonen med sin Country/Rock og vise os ”How its done”. 

Det er en enestående chance for at komme helt tæt på en ægte stjerne.

Pladsen Åbner kl.18.00
Support band Koncertstart kl. 19.00
KIEFER SUTHERLAND koncertstart kl. 20.30

Ståpladser eller siddende på græsset.
Der vil være salg af mad og drikke på pladsen

 

Pladsen Åbner kl.18.00

Support band Koncertstart kl. 19.00

KIEFER SUTHERLAND koncertstart kl. 20.30

Ståpladser eller siddende på græsset.

Der vil være salg af mad og drikke på pladsen

EVENTPLADSEN - Arena Aabenraa
Hjelmallé 3, 6200 Aabenraa