Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
JIVE præsenterer

KALAHA

Lad det være sagt med det samme: KALAHA er et fantastisk nutidigt bud på, hvor jazzen er lige nu, og hvor den kunne bevæge sig hen. Her er elementer af DANCE, af TECHNO, af ETHNO, af ROCK og selvfølgelig af JAZZ.
Dette er et af de klareste danske bud på et orkester med internationalt potentiale. De er nyskabende, originale, enormt dygtige og har noget på hjerte. Jazz-Danmark har belønnet det, idet KALAHA har fået flere priser og nomineringer, senest i 2020.
De fire musikere i KALAHA er: Niclas Knudsen på guitar, en voldsom, musikalsk naturkraft, vel nærmest en vulkan af originalitet og ideer.  Emil de Waal på trommer, var med i det banebrydende fusionsorkester Bagdad Dagblad. “Rumpistol” på synth og keys samt “Spejderrobot” på anden elektronik, en stor elektronisk oplevelse med kreative rødder i computerspil og tv-lyd.
Kom til musikalsk fest på Engelsholm Højskole. Hvis forholdene tillader det, bliver der godt nok gang i den. Hvis ikke bliver der fest i og mellem ørerne alligevel.

Emil de Waal – trommer, Niclas Knudsen – guitar, Jens B. “RUMPISTOL” Christiansen – keyboards, Mikael "SPEJDERROBOT" Elkjær - elektronik

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej 6, 7182 Bredsten