Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Kærlighedens alkymi er en gruppeoplevelse, hvor det er muligt at forbinde sig med kilden, der genererer liv; En vej, hvor venskab, tillid og dedikation udvikler sig, i en meget dybere dimension, end vi normalt kender.
Workshoppen bringer os oplevelsen af en ny virkelighed, et nyt perspektiv at leve på, og ser bort fra intellektets diskriminationer og abstraktioner, som forhindrer os i at være naturlige og spontane, i at føle og leve virkeligheden af vores egen originalitet, styret af intuitionens stemme.
Vores invitation er, at du kommer og opdager dit indre hjem, feltet hvor din sjæl og dit hjerte blomstrer.
OPLEVELSEN
I Kærlighedens Alkymi er erfaring hovedpointen. Du skal blive en videnskabsmand i dig selv. Det er ikke dit intellekt, der vil blive spurgt, men hele dit væsen, i dets fylde. For at forstå eksistensen har du brug for en mutation, du bliver nødt til at eksperimentere og opleve.
I løbet af workshoppen arbejder vi med at forløse undertrykte følelser ved hjælp af åndedræts- og vibrationsmeditationer, som sætter dig i ændrede opfattelses- og bevidsthedstilstande.
Disse meditationer forårsager en dyb udrensning af følelser og adfærd og har en direkte indvirkning på følelsesmæssige og sociale relationer. Som følge heraf er det muligt at behandle fobier, tvangstanker, angst, frygt og andre vanskeligheder, der påvirker menneskets trivsel.
Du vil få mulighed for at forbinde dig med dit hellige aspekt: clairvoyance, ekstrasensorisk perception, psykiske projektioner, energetiske relationer på forskellige niveauer; at mobilisere Kundalini-energi fra det første chakra (Muladhara) til det syvende (Saashara), for at opnå transcendent brug af sanserne. Du vil opleve meditationer, der har til formål at åbne og udvide hjertet, kærligheden, selvtilliden og selvværdet.
DYNAMIKKEN
De tantriske meditationer vi anvender er valgt efter deltagernes behov. Mange mennesker præsenterer sig med særlige udfordringer så som depression, angst, problemer i parforhold, ensomhed, paniksyndromer (moderat), følelsesmæssig, affektiv eller kemisk afhængighed (stoffer og medicin), blandt andre. Vores grupper hjælper mennesker med at opnå fysisk, mental og følelsesmæssig balance.
Workshoppen afholdes over en sammenhængende weekend fra fredag aften til søndag eftermiddag. Man forbliver med andre ord i processen, helt fordybet i arbejdet igennem hele weekenden sammen med de øvrige deltagere, hvilket giver større integration mellem deltagere og større dybde i arbejdet.
*Healing af dit hjerte
Sårene og skylden fra fortiden og angsten og usikkerheden for fremtiden berøver os oplevelsen af fred i nuet. Hvad er nøglerne til at frigøre dit hjerte?
*Du er problemet, og du er løsningen
Hvad end du gør, føler eller tænker vil du være der. Du kan gøre tingene lettere eller mere komplicerede, og du kan glæde dig eller lide under livets oplevelser...
*Karma, fri vilje og skæbne
Hvordan håndterer man en verden, en krop og et sind i en konstant tilstand af transformation? Hvordan frigør man sig selv fra karma? Hvad er grænserne for din frie vilje?
*Den Hellige Hverdagstravlhed
Livet er som et tilbud om kærlighed, placeret ved fødderne af det Uendelige.
*Intet er værd at have, hvis dit hjerte ikke er i fred
Når du er centreret i fred, kan du håndtere livets udfordringer. Hvordan holder du denne fred konstant pulserende i dit bryst?
*At binde hjertets knuder op
Hvordan håndterer du dine følelser, frigør din medfødte evne til at skabe en sund livsstil, og hvor overflod kan opleves dagligt?
*Meditation og livskvalitet
Du kan få nøglerne til at leve et meningsfuldt liv med dyb personlig og åndelig tilfredsstillelse.
Disse temaer er ikke sekventielle og kan udføres i enhver rækkefølge.
HVEM?
Underviser er Deva Nishok, som er grundlægger og leder af Sadhana Comunna Metamorfose i Brasilien, i delstaten Minas Gerais. Han har arbejdet med tantra, rebirthing og integrerede åndedrætsterapier i 35 år. Han arbejder med energetiske processer for harmonisering og healing. Han er Master i NLP og medlem af World Health NLP Community. Han er professionel kinesiolog og underviser i kurser om NeoTantra, NeoTantrisk massage, kropsintegration, vertebral terapi, chakraharmonisering og meditationsgrupper.
Workshoppen foregår på portugisisk med oversættelse til dansk af Dorthe Serles.
TIDSPUNKT
Fra fredag d. 9. august kl. 18.00 til søndag d. 11. august kl. 16.00
STED
Vitskøl Kloster
Viborgvej 475
9681 Ranum
PRIS
A. Prisen inkluderer kursus, 2 overnatninger og fuld forplejning under hele opholdet.
Medlemmer af Arco-Íris:
pr. pers i dobbeltværelse kr 2.600
pr. pers for enkeltværelse kr 3.000
Ikke-medlemmer:
pr. pers i dobbeltværelse kr 2.800
pr. pers. for enkeltværelse kr 3.200
B. Prisen inkluderer kursus og fuld forplejning under hele opholdet.
Medlemmer af Arco-Íris:
pr. pers. uden overnatning* kr 1.750
Ikke-medlemmer :
pr. pers. uden overnatning* kr 1.950
*Hvis man bor i nærheden af Vitskøl Kloster og foretrækker at overnatte hjemme, eller ønsker alternative overnatningsmuligheder f.eks. i eget telt på nærtliggende campingplads, campinghytte eller privat overnatning, så kontakt Dorthe Serles på messenger eller sms 2721 0260 for at høre om mulighederne.
TILMELDING OG TILMELDINGSFRIST
Bindende tilmelding sker ved indbetaling af depositum på kr. 500 på kontonummer:
9101 458 282 0282, Mobilepay 88674 eller benyt betalingslink
Derudover bedes du sende en e-mail med oplysninger om navn, tlf.nr. og e-mail samt særlige forhold hvad angår kost eller allergier til: info@arco-iris.dk
Tilmeldingsfrist: 10. juli 2024
Kontaktperson: Dorthe Serles, tlf. 27210260

Vitskøl Kloster
Vitskøl Kloster, Viborgvej 475, 9681 Ranum, 9681 Ranum