Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Billet Antal Pris
B`Sharp præsenterer på Rampelys i Silkeborg

Junior Watson m. Band (US)
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Til info:
Du vælger selv om du printer billetter ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Dørpris 200 kr. - du sparer 25 kr. pr. billet, ved at købe nu.
Sidde og ståpladser - Parkeringskælder lige uden for.
Fri parkering fredag og lørdag efter kl.: 18:00
Døren åbner kl. 20:00

Læs mere om Junior Watson m. Band

Junior Watson er noget af en levende Blueslegende. Med næsten 40 års erfaring og mere end 60 pladeudgivelser i bagagen har guitar mesteren opnået nærmest kultstatus. Junior har opnået, hvad alle store musikere gør, nemlig at mikse forskellige stilarter og gøre dem til sin helt egen.

Med påvirkninger så forskellige som Robert Jr. Lockwood, Jimmy Rogers, Eddie Taylor, Guitar Slim, Earl Hooker, Tiny Grimes, Oscar Moore, Bill Jennings, Rene Hall og andre, har Junior virkelig skabt en af de mest unikke og originale guitar stilarter i de seneste mange år.

Født og opvokset i Californien er han en af de største blues navne der. Han var fast medlem af Canned Heat fra slutningen af 80’erne til midten af 90’erne.

Han var også med til at danne Rod Piazza & The Mighty Flyers. Her var han en fremtrædende figur i 11 år. Siden 1981 har han som nævnt sat sit præg på over 60 albums og har selv udgivet 3 albums i eget navn! Hans liste tæller bl.a. indspilninger og optræden med Big Mama Thornton, George "Harmonica" Smith, Jimmy Rogers, Luther Tucker, Charlie Musselwhite, William Clarke, Kim Wilson og m.m. fl.

Hvis du er til jump, jive og swing blues med en af nutidens bedste bluesguitarister, så er det her absolut noget for dig. Med sig har han et stærkt team af de bedste musikere fra den amerikanske westcoast. En bedre afslutning på B`Sharps forår findes vel næppe.

Billetinformation
Periode

Lørdag d. 12. maj 2018


Rampelys

Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her