Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Nordfynsspillenes ungdomsscene opfører musicalen Junglebogen.

Junglebogen er eventyret om Mowgli, en menneskeunge, der opfostres af en familie af ulve. I junglen begiver han sig ud på en rejse med den store bjørn, Baloo, og den strenge panter, Bagheera, hvor han bl.a. møder den snedige slange, Kaa, og de fjollede aber. Junglen er dog et farligt sted - for her lurer tigeren Shere Kahn!

Baggrund for forestillingen:

Nordfynsspillenes Ungdomsscene er for børn og unge på Nordfyn og omegn, som ønsker at medvirke i en musical. Én gang om året opsættes en musical med fængende sang, farverige kostumer, vilde danse og fantastisk skuespil - alt sammen leveret udelukkende af børn og unge mellem 10-25 år! Vi stræber altid efter at udvikle de unge, at have det sjovt, skabe en fed musical og at danne et fællesskab med venskaber der varer ved.

Medlemmer af Nordfynsspillene får rabat på forestillingen - Du kan blive medlem her på billetsalg.dk 

Forestillingen spilles på Geværfabrikken i Otterup. Der kan ikke købes pladsbilletter. Dørerne til salen åbnes ca 20 minutter før forestillingen. Hvis der er gangbesværede publikum - så giv os besked i forvejen - ved at ringe til vores billettelefon. (DER KAN IKKE SENDES SMS!)

Vi opfordre jer til at støtte foreningen ved at købe alt fra Popkorn, slik, kage, kaffe, the, øl og sodand i vores lille cafe! Der kan købes både før forestillingen og i pausen.

Der er plads til ca 90 ved hver forestilling. Billetter sælges også i døren - såfremt der ikke er udsolgt.

Geværfabrikken
Fabriksvej 5, 5450 Otterup