Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Juncker Band

På gennembrudssinglen ’Mogens og Karen’ sang den danske sangskriver Christian Juncker om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven. Og senere blev Juncker igen folkeeje med den populære sang ’Havana’ som han skrev til Tv-serien ’Mod fjerne kyster’.  Nu er Juncker aktuel som sanger og komponist til efterfølgeren til tv-serien - denne gang med sangen ’Wallenberg’ til tv-serien ’Kurs mod Nord’ - en ny landeplage?

Juncker udgav i slutningen af april 2018 sit hidtil mest personlige og verdensanskuelige album med titlen ´GLOBUS NV´.

På ´GLOBUS NV´ møder vi en Juncker, der drager ud i verden, men altid vender hjem igen - og sange, der dyrker spændingsfelterne mellem udlængsel og hjemve og blander det lokale med det globale. Eftertænksomheden og de catchy tekster og kompositioner er igen kendetegnende for Juncker. 

Anmelderne tog rigtigt godt imod ´GLOBUS NV´ og kaldte det bl.a. ”hans mest helstøbte album” (GAFFA - 5 stjerner) og ”nogle af hans bedste popsange i karrieren” (Fyens - 5 stjerner). 

´GLOBUS NV´ efterfølger det meget anmelderroste ’Bivirkninger’ fra 2016 - og igen spidder Juncker den danske folkesjæl med rammende, nogle vil mene sarkastiske, tekster. 

Juncker er genkendelig – men aldrig kedelig. 

I Nysted bliver Christian Juncker bakket op af sit band, så med fem mand på den lille scene i Nysted Biograf-Teater, bliver det tæt og nærværende.


Tidsplan:
Dørene åbner: Kl. 18.30
Buffet: Kl. 19.00
Koncert: kl. 20.30

Bemærk venligst:
Siddende koncert (unummereret)

Nysted Biograf-Teater
Jernbanegade 7, 4880 Nysted