Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Halgodt inviterer til årets julefrokost / julefest. 

Kom og deltag i vores, åben for alle, julefrokost. Det bliver en julefrokost i Halgodt's tegn, med masser af festlig julehygge og dyrkelse af fællesskab. 

Vi byder på den klassiske, danske julebuffet fra vores lokale Slagter Lund. En julebuffet, der med lækre råvarer, vil stille selv den kræsne tilfreds. 

Vi starter med en velkomstdrink kl. 18.00, så kom i god tid så I kan hilse på hinanden, og på de andre julegæster. Klokken 19.00 går vi til bords, og da vores DNA er fællesskab, sidder man selvfølgelig, også denne aften på Halgodt, ved et langbord. Men bare rolig, I kan sagtens sidde sammen som et selskab på reserverede pladser. 

Vi har vores lokale DJ Rosé på plads ved DJ-alteret denne aften. Og vi kan garantere for, at der er lagt op til en rigtig festlig aften. En aften med god stemning og dans. Det er DJ Rosé intention, og vores, at alle danser denne aften. Vi tror simpelthen ikke, at I kan lade vær'. For det bliver en fest, en rigtig julefest! 

Så kom til julefrokost på Halgodt med dine veninder og venner. Eller deltag hvis I er et mindre firma, der mangler stedet til årets julefrokost.

Prisen inkluderer velkomstdrink, julebuffet samt musik med dansegaranti.

Vi ses til Halgodt Julefrokost 2023. 

 

Tag sydindkørslen til Skovshoved Havn. Kør ned i bunden af havnen indtil du har Halgodt på din venstre side.

Halgodt
Skovshoved Havn 16B, 2920 Charlottenlund